Treaba-i bună, dar mai durează. Ce piedică a mai apărut

A expirat de mai bine de două săptămâni termenul de 15 septembrie când ar fi trebuit mutate camerele de rovignetă.

Primăria Poșta Câlnău a realizat pe E85 la ieșirea spre Rm. Sărat o consolă pe care să fie fixate camerele video, a pus la dispoziție și o încăpere pentru aparatură, s-a semnat inclusiv un contract.

Numai că zilele au trecut și specialiștii de la CNAIR n-au mai apărut pentru a face mutarea camerelor.

Buzoienii au întrebat ce se întâmplă, iar răspunsul a fost unul deconcertant.

„Noi am făcut exact ce ne-au spus ei. Numai că, răstimp, un alt specialist de la ei a opinat că e nevoie și de a doua consolă. Pe sensul către Buzău. O s-o facem și p-asta, dar să nu mă întrebați cât va mai dura, cu acte cu tot. Nu știu dacă va trebui înființată o altă incintă unde să stea echipamentele și pe partea asta sau dacă se va săpa un șanț pe sub drum”, ne-a declarat Sorin Munteanu, primarul din Poșta Câlnău.

Momentan, există și temerea că, de fapt, acele camere nu vor fi mutate deloc.

Cei de la CNAIR au făcut promisiunea atunci când erau strânși cu ușa din cauza lucrărilor și a traficului de pe podul de la Mărăcineni, iar acum amână sine-die mutarea camerelor cu rovigneta.

Probabil și că or fi realizat că prin schimbarea poziției lor vor pierde atât dintre clienții prinși fără rovignetă, cât și dintre cei care o cumpărau.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Decizie. Autoritățile pregătesc introducerea „santinelelor” CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Treaba-i bună, dar mai durează. Ce piedică a mai apărut

  • Posibil e o manarie aici!! Cei de la bobocu balaceanu si alte localitati precum si cei de la sapoca beceni si alte localitati vor putea merge fara aceasta taxa . Asta inseamna discriminare totala. Era mai bine sa fie montata la iesirea de pe pod spre bz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.