Trebuia să devină primarul Buzăului. Dar a ajuns tot sus. Iată unde!

„El va fi viitorul primar al Buzăului. E tânăr, educat, inteligent, implicat în viaţa oraşului Buzău”. Aşa îl prezenta în urmă cu câţiva ani Cezar Preda pe tânărul avocat şi politician PDL, Ciprian Ene. Acesta a fost numit consilier local şi desemnat drept viitor candidat PDL şi apoi PNL la Primăria Buzău.

Destinul mai exact i l-a anunţat public viceprimarul Fănică Bârlă, cei doi fiind bănuiţi la un moment dat că se vor duela pentru postul de şef în Palatul Comunal: „Da, Ciprian e un băiat deosebit. Dar nu va candida la primărie, s-a mutat deja în Bucureşti, are alt drum în viaţă”.

Iar Ciprian Ene s-a „măritat” la Bucureşti, în capitală şi-a mutat cabinetul de avocatură şi s-a desprins încet dar sigur de Buzău. Surpriza a venit recent când Ene a fost anunţat oficialîntr-un comunicat al CSM că a susţinut şi apoi a promovat concursul pentru funcţia de judecător – asistent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după cum se poate citi din documentul anexat. 

Îi urăm şi noi mult succes tânărului judecător cu menţiunea că noua funcţie i se potriveşte mănuşă. Şi la Buzău, în scurta carieră de avocat şi politician, tot în căutarea adevărului şi a dreptăţii a fost.

Auraş Tereacă

 

 

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.