„Trebuia să nu plec din stație și să sun la poliție!”

Conducerea Trans Bus a anunțat că îl va sancționa pe șoferul de pe ruta 13 (spre) Gălbinași pentru că a continuat drumul, deși autobuzul depășise numărul acceptat de călători în vreme de coroanvirus.

Nu a fost suficient de ferm. Mi-a spus că a deschis ușile și i-a rugat pe călători să coboare. Dar n-a făcut-o nimeni și atunci omul a plecat mai departe în cursă. A greșit, nu trebuia să plece de pe loc. Va fi sancționat”, a declarat Gică Toader, directorul Trans-Bus.

Șofer: „Trebuia să sun la poliție!”

„Îmi pare rău, am greșit, știu. Nu mi-am dat seama pe moment să nu mai plec deloc din stație și să sun la poliție. Nu se va mai întâmpla. De mâine voi fi mai atent”, a transmis șoferul de pe autobuz.

După cazul de azi, directorul Trans-Bus a anunțat că mâine va avea din nou ședințe cu șoferii de autobuz.

„Am dat și voi da din nou dispoziții clare. Nu se pleacă din stație cu autobuzul aglomerat!”

În Zona Industrială, Trans-Bus a cerut ajutorul Poliției Locale pentru a-i opri pe călători să se urce buluc în primul autobuz.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Trebuia să nu plec din stație și să sun la poliție!”

  • Ok, am înțeles nu ne înghesuim in autobuze, dar oamenii trebuie sa ajunga acasă. De ce nu suplimentati cu mai multe autobuze??? Asa ar fi corect pe toate liniile ,mai multe autobuze si mai dese. Distantarea umană chiar este importanta!

  • Domnule Tereacă, verificați microbuzele de pe ruta Buzău-Glodeanu Sărat. Sunt pline de călători, peste capacitate, iar majoritatea nu poartă mască de protecție.
    Cei la CJ Buzău și ISCTR Buzău dorm…

  • Dacă totul s-ar rezolva cu scuze ….

  • Acusica mai nenea Vlad faci taticul vostru primar Toma, o investititie de inca,cateva zeci de autobuze platite de noi astia din Buzau sa aduca pe cei din rural aici la munca. Ca na,doar asa se mai pot face niste demersuri…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.