„Trebuie să aplic Kaizen și acasă cu nevastă-mea. Mi se pare prea mult”


Toma i-a făcut pe cei din sală să zâmbească.

S-a întâmplat la discuția publică de la primărie privitoare la aplicarea sistemului japonez Kaizen (Kai – schimbare, Zen – mai bine).

Toma a făcut această remarcă atunci când s-a discutat despre reducerea costurilor.

„Nu știu cum se face că lună de lună îmi vine acasă factura la energie de peste 5 milioane. Mi se pare prea mult. Nu e nicio centrală pornită, Eu plec dimineața în zori și vin abia seara. O să am o discuție cu nevastă-mea. Trebuie să aplicăm și acasă sistemul kaizen. Așa nu se mai poate”, a spus Toma

Sistemul de management Kaizen, ce presupune îmbunătățirea continuă a activității, este aplicat în marile firme de succes din lume.

Toma s-a îndrăgostit de el și l-a aplicat inclusiv în Primăria Buzău.

„Suntem singura primărie din țară care l-a implementat. O să vedeți în câțiva ani ce rezultate spectaculoase aduce. Țelul meu ca primar e să prindem din urmă în câțiva ani cele mai avansate orașe din România. Oradea, Alba Iulia, Cluj etc… Cred că buzoienii care au pășit cu diverse treburi în Primăria Buzău în ultima vreme au văzut deja diferența vizavi de modul în care sunt tratați de funcționari, dar și în privința timpului în care li s-a rezolvat solicitarea”, a adăugat primarul.

Te rugăm, distribuie acest articol dacă ți-a plăcut!


Citește și articolul: „Pe porțiunea asta e jale. Concurs de gropi, denivelări și petice”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Trebuie să aplic Kaizen și acasă cu nevastă-mea. Mi se pare prea mult”

 • Hai mai termina cu Kaisen-ul, nu vedeți ca numai in Buzău se practica. Apropo, de ce nu aplicați sistemul Kaisen si la canale deoarece a început sa miroasă orașul a canal.
  Sa mai taie din energia proprie, daca are casa mare, trăiască Gagu !

 • Eu dau 1 milion curent la 2 camere la bloc!
  As face schimb cu el de locuință!
  Poate așa face economie!
  Ce vrăjeală pentru fraieri!!!!!
  Mi-ar fi rușine sa fac asemenea remarci dar la dansul…nu e!

 • Alooo
  Nenea Toma
  Dar in oras in timpul zilei cand merg anumite zone cu becuri aprinse?in acele zone noaptea se intampla sa nu mearga!
  Si hai
  Nu te mai victimiza
  Acele facturi ti le recuperezi din “N” locuri
  Sau nu vrei sa contribui la salariul sefului de la electrica Buzau
  Acela care ti-a fost contracandidat
  Auzi Tompa,de ce ai marit taxele si impozitele?daca totul se scumpeste de ce latri ca vrei micsorari doar intr-un singur loc?hiena mica,ce esti!

 • Treceti la DIGI. Este mai ieftin.. si nu e gluma!

 • 500 LEI ??? curentul pe lună ,haideți dle primar că e exagerat .Împlementați urgent sistemul ăla al dvoastră ,că faceți găuri importante în buget .Și ne speriați și pe noi .

 • Din cate am inteles sta la vila cu piscina, undeva … numai iluminarea piscinei costa mai mult pe luna decat dau cetatenii normali toata luna pentru un apartament.
  La ce mosie are 500 lei e putin.

 • Cui îi pute canalul să-i mulțumească lui Tescaru și pupintescarilor lui.

 • Pana sa isi aplice kaizenul asta in propria gospodarie,vedem ca Toma il experimenteaza deocamdata pe spinarea si buzunarele noastre.Vezi ca incepi sa spui “prostii adevarate” si incep buzoienii sa inteleaga cine esti de fapt.Si nu mai fi gUGUMAN cu “spiritualitati” din astea de marlan cu bani.Ca doar nu o sa spui ca esti sarac si iti plang copiii de foame.Si,nu uita :cand pleci de acasa…… “STINGE LUMINA”!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.