„Trebuie să ne ajute. O să-i cer să ne dea și nouă”

Toma a ajuns la mâna lui Neagu.

Expresia de mai sus nu e valabilă doar la Buzău, a fost folosită de presa locală și din alte județe, e drept cu alte personaje.

Cert e că peste tot prin țară primarii orașelor reședință de județ stau – pentru prima dată! – cu mâna întinsă către președinții Consiliilor Județene.

Foto la zi.

Toma supărat.

Neagu destins.

Motivul e că primarii marilor orașe chițăie în aceste zile după bani, după ce guvernul i-a făcut responsabili de plata salariilor asistenților persoanelor cu handicap și a indemnizațiilor. Iar în cazul municipiului Buzău e una din cele mai grave situații din țară, Primăria Buzău trezindu-se peste noapte cu încă o mie de salarii de plătit (CLICK AICI pt. detalii) în fiecare lună!

„N-am ce face. O să-i cer bani domnului Neagu și Consiliului Județean. Până acum nu s-a mai întâmplat, dar acum Primăria Buzău e într-o situație disperată. N-o să avem bani pentru activitatea curentă. Consiliul Județean va primi bani din impozitul pe venit pentru ajutorarea localităților în suferință. Până acum banii mergeau în principal către comunele sărace, dar acum vom cere și noi, de la municipiu”, a anunțat primarul Toma în conferință de presă.

Toma îi va cere probabil ajutorul și deputatul Marcel Ciolacu, pentru a interveni pe lângă Neagu.

Toma s-a dus săptămâna trecută și la București direct la Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici (fost senator de Buzău) pentru a-i cere ajutorul. Într-un memoriu pe care l-a prezentat și presei, Toma a anunțat un deficit de 3 milioane de euro.

loading...

2 comentarii la „„Trebuie să ne ajute. O să-i cer să ne dea și nouă”

  • Se luptă pentru buzoieni .

  • Cu cine se lupta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.