„Trebuie să recuperăm din întârziere”

„Da, suntem 20 de muncitori la lucru azi. Tragem tare, trebuie să recuperăm din întârziere”, a spus ing. Ionuț Tureac, noul șef al lucrării de la „Iazul Morilor”.

„Am avut un termen de finalizare – 15 august. Din păcate nu-l putem respecta, în iunie a plouat aproape în fiecare zi. Sperăm acum să terminăm prin septembrie”.

În afară de clădirea debarcader, pe două etaje, care va cuprinde cafenea cu terase la ambele niveluri, fast-food, muzeu, inclusiv cu o moară de apă, parcul va avea două lacuri de peste 400 metri cubi.

Proiect. Așa va arăta moara – acum în execuție

Cele două lacuri vor comunica între ele, vor avea filtre pentru păstrarea apei limpede și pești colorați.

Din lacul 1, apa se va scurge și în lacul 2

Proiect modificat. Dacă inițial, proiectul a prevăzut lacuri cu adâncime de peste 2 metri, pe parcurs s-a modificat. S-a luat în considerare posibilitatea ca un copil să cadă în apă. De aceea adâncimea maximă a lacurilor va fi de 1,4 m, cu creștere treptată de la mal spre mijloc.

Foto: lacul 2

De săptămâna viitoare va începe înființarea de alei cu dale și acoperirea lacurilor cu membrană și geotextil. Parcul va cuprinde mai multe zone verzi și o parcare.

După finalizarea parcului se va trece și la reasfaltarea străzii Frăsinet.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Trebuie să recuperăm din întârziere”

  • Eu unul am încredere ca îl va termina pana la 15 august 2022

  • Au inceput sa lucreze după termenul de finalizare inițial. Proiectul defect.

  • Cele două ,,lacuri” vor avea debarcader ? Ce barcă poate functiona pe un luciu de apa de 25×6 m (25×6 x1,4= 210 m3) ? Cred că bărcuțele făcute de copii ce nu vor cădea în apă. Clădirea este de fapt un fel de baracă sau hala din panouri sandwich care nu are nimic de-a face cu o moara pe apa dar are a face cu kitsch-ul din Buzău ( avion , locomotiva , meșă clădiri ,parc distracție în centrul orașului etc )

  • Sa nu uitam si de ….. Piata Volanta….unde semenii nostrii se „distreaza” si se „culturalizeaza” maxim :)))))
    In felul acesta, chiar peste 100 de ani o sa scapam de scuipatul de seminte !

  • Bătaie de joc, stau chiar cu vedere către șantier, nu au lucrat că nu au avut cu cine, iar acea construcție din tabla seamănă mai degrabă cu un grajd, o baie de joc la adresa locatarilor de vis-a-vis. Cum sa pui acea magherniță in acel parculet, sper că este o glumă !!!!

  • Sunt curios cine le a dat voie sa folosească panouri de acoperiș la pereți. Buleala

  • Auras,cel selectiv in publicarea comentariilor,stii ca lacurile din Parcul Tineretului au fost amenajate in mai putin de 12 luni ?!!!

  • DEBARCADER ??????? INCREDIBIL !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.