Trei bărbați încătușați, marfă nerecuperată încă!

Aproape 600 de perechi de blugi de firmă au fost furați, conform IPJ Buzău, din incinta fabricii Martelli din Buzău.

La Martelli, blugii sunt rupți/tratați cât să pară uzați ori murdăriți cu vopsea, operațiuni care îi transformă din niște blugi obișnuiți în unii speciali

Per total s-au furat 570 de perechi de blugi, valoarea totală fiind estimată la 100.000 €. Rezultă o medie de 175 €/bucată, dar printre pantalonii furați unii ar costa peste 700 €!

Furt la comandă

Trei bărbați din Prahova, bănuiți de comiterea furtului, au fost reținuți și apoi arestați preventiv.

De fapt, n-a fost doar un furt, ci două! Unul în octombrie (2021), al doilea în februarie (2022)

Hoții ar fi intrat în incinta Martelli prin forțarea unei ferestre.

Aceștia ar fi acționat la comandă, posibil și la pont(!), întrucât la perchezițiile efectuate de mascați la domiciliile bărbaților nu s-a mai găsit nicio pereche de blugi.

În schimb, polițiștii au sechestrat un autoturism, „a cărui proveniență nu a putut fi dovedită de către bănuiţi cu documente legale”.

Întrebare/mirare

Ce fel de pază are Martelii, dacă furtul din octombrie s-a putut repeta în februarie ?

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Trei bărbați încătușați, marfă nerecuperată încă!

  • Ăia de la pază sunt Dumnezeu pe pământ, dar doar cu cei care vin să ia pe vreun angajat, la sfârșitul programului că societatea în cauză nu asigură transportul personalului, așa cum fac alte firme respectabile. Așa că în condițiile actualei pandemii mai vii să îți iei soția acasă după ce iese de la serviciu și ești nevoit să oprești pentru scurt timp pe acea platformă din fața porții principale, fără să încurci cu ceva, pe cineva. Și atunci iese de la punctul de control unul mic și rău care zbiară la tine, arătându-ți plăcuța agățată pe gard, care interzice parcarea pe terenul respectiv, nicidecum oprirea temporară. N-ai ce să îi ceri, până la urmă ăl mai inteligent cedează, îl lași în pace și te duci mai încolo, dacă poți, pentru că zona este extrem de aglomerată. Sunt sigur însă că indivizi de acest gen, mici de statură, dar răi de gură, în timpul liber nu au curajul de a-și părăsi domiciliul nici măcar pentru a-și cumpăra o pâine. Sunt precum cățeii ăia din curte, care în spatele gardului te latră de zici că te-ar face praf, dar dacă le dai drumul pe stradă, nu își mai scot coada dintre picioare. Cu asemenea specimene asiguri tu paza și protecția unei așa firme? Mă mir că nu i-au furat și pe ăștia din pază… Penibili cu toții!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.