Trei copii din jud. Buzău au rămas orfani de ambii părinți

Dramă într-o familie cu patru copii din care trei minori din comuna buzoiană Valea Salciei.

După tată s-a prăpădit și mama, răpusă de o boală necruțătoare. Cei trei copii minori au rămas orfani de ambii părinți.

Ei sunt cei trei copii (un băiat de clasa a X-a și două fete de clasa VI-a) rămași orfani. Fotografia a fost făcută în ziua înmormântării mamei
Cătălina Roșu (Ivașc) e mama celor patru copiii și care a fost înmormânată cu două zile în urmă

Sarcina grea a îngrijirii celor trei copii revine surorii mai mari, de 20 de ani (vezi foto mai jos). Nu are serviciu, dar și aceasta are în grijă un băiețel.

Cazul de la Valea Salciei (Cătun) a fost mediatizat de doi profesori din comună Lucica și Gheorghiță Ichim – care au cerut sprijinul comunității pentru această familie năpăstuită.

Zeci de buzoieni, impresionați de situația acestor copii, au donat în contul băiatului de 16 ani. Cei care vor să ajute cu diverse lucruri îl pot contacta înainte pe băiatul de 16 ani la numărul de telefon 0722 781 288 (Vasile Roșu).

Există inclusiv posibilitatea ca minorii să fie instituționalizați, dacă nu se va reuși prin implicarea comunității și a autorităților ca familia să rămână unită în căsuța modestă din comună.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Trei copii din jud. Buzău au rămas orfani de ambii părinți

  • Chiar este nevoie de ajutorul nostru pentru acesti copii napastuiti de soarta! Ii rog pe toti cei care comentam pe acest sait,sa le dam o mana de ajutor,fiindca este mare urgenta si nevoie! Iar pe tine,Tereaca ,te rog sa pui umarul pentru a sensibiliza oamenii si pentru a ajuta in aceste momente deosebit de triste si grele pentru acesti copii.Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu,la toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.