Trei dintre politicienii care au condus Buzăul scapă de probleme

Mult discutata ordonanță de amnistie și grațiere pe care Dragnea o va da pentru a-și scăpa pielea e așteptată cu nerăbdare și de trei dintre politicienii care au condus Buzăul în ultimii 20 de ani.

E vorba de Boșcodeală, Bigiu și V. Mocanu.


C-tin Boșcodeală scapă în martie anul viitor de condamnarea la trei ani pentru abuz în serviciu în dosarul Gloria (dată în martie 2016). Însă, fostul primar mai are o restricție de încă doi ani în care nu poate candida la fotoliul de șef la Palatul Comunal. Dacă Dragnea dă amnistia, Boșcodeală intră de a doua zi în campanie electorală. După unele voci, deja își pregătește terenul la ALDE unde a ajuns adjunctul său de încredere Fănică Bârlă. Nu-i exclus ca „Boșco” să revină în fruntea bucatelor chiar la PSD, acolo unde mulți încă îl regretă.


Cristi Bâgiu e acum în penitenciar la Focșani (Mândrești). Amnistia și grațierea l-ar albi și pe fostul senator și totodată șef al CJ, Prefecturii și PNL Buzău. Și în cazul lui Bâgiu sunt zvonuri că și din penitenciar dă ordine celor care i-au rămas fideli și că, dacă va scăpa, va reveni la butoanele politicii și administrației buzoiene.


Victor Mocanu ar scăpa și el de probleme. Ca și Bâgiu – fost senator și șef al CJ Buzău – Mocanu senior riscă o condamnare. Zilele viitoare completul de cinci judecători de la ICCCJ va da sentința finală. Pe fond, Victor Mocanu a primit trei ani și jumătate cu executare în „dosarul Maternitatea”.

Când Dragnea va reuși să dea amnistia și grațierea, atunci la Buzău foarte probabil va avea loc restaurația, iar buzoienii se vor trezi întorși în timp – cu vreo 3-4 ani în urmă.

Cum DNA a fost pusă deja pe butuci, cei enumerați mai sus, dar și alții, vor avea și un viitor lipsit de prea multe emoții.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Azi s-au trasat 20 de locuri, de mâine va fi funcțională  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Trei dintre politicienii care au condus Buzăul scapă de probleme

 • Acum realizati cat de toxica va fi aceasta ordonanta de amnistie si gratiere??

 • Eroare mare ,faptele de coruptie sau cele asimilate NU vor fii obiectul acestei legi.Cei cercetati si condamnati abuziv in baza protocoalelor secrete le vor fii casate sentintele si reluate judecatile FARA PROBELE OBTINUTE PE BAZA ACESTOR PROTOCOALE.

 • Nu e nici o eroare.
  Cat despre protocoale, o alta fumigena. Protocoalele sunt legale si normale, toate tarile au asa ceva, si in alte tari sunt mai multe institutii abilitate sa faca interceptari, spre deosebire de Romania unde sunt permise interceptarile sa se faca doar de catre SRI.
  Si avand in vedere ca in Romania singura institutie care poate face interceptari e SRI inseamna practic interzicerea de a organiza interceptari si flagrante, si fara acestea dovezile ar putea fi interpretate doar ca fiind „intamplatoare”, ar argumenta avocatul coruptilor ca e doar o intamplare ca finul a incasat 100.000 euro de la un patron cu o zi inainte ca nasul sa semneze contract de milioane din bani publici cu acel patron. Asa aveau dovada clara a legaturii de coruptie prin audio-video cand vorbeau intre ei ca aia 100.000 era spaga pentru nasul sa ii ofere patronului contractul de milioane.

 • Hai mai Auras,nici copiii nu mai cred!Păi Alde e mort la Buzău cu Bosco!Si de altfel cine dracu s ar mai uita la pușcăriașul de Bosco?Mafioții ca cetățenii Nu!

 • Se vede că nu am învățat nimic .Se produc matrapazlâcuri peste matrapazlâcuri ,și noi ne facem că nu știm nimic .Oare nu se știe că un hoț care a furat ,o să mai fure sau unul care a omorât o să mai omoare .Cum putem să trecem cu vederea aceste fapte ,în speranța că ce ….? Lupul nu-și schimbă blana sau dacă o face păstrează năravul .Dragi concetățeni ,luați în vedere realizările județului din ultima vreme și gândiți-vă de două ori înainte de a vota o dată .

 • Au intrat postacii de serviciu pe fir. Se pare ca domnul primar se teme deja de concurenta. Se simte cu musca pe caciula. Urat.

 • Nu sunt postaci tovarășe, chiar nu vezi cum arată orașul după 20 de ani sub conducerea ING. BOSCODEALA?

 • Bună ziua, pe scurt, dl Bîgiu umbla „neincarcerat” prin zona bulevardului N. Balcescu, azi, 02 noiembrie 2018.

 • E puscarie in libertate, multumita Partidului ca a tot modificat legile sa poata face saracii corupti puscarie in libertate.
  Doar cu vorba ca fac puscarie, doar pe hartie, ca in realitate sunt mai liberi decat orice alt om cinstit angajat, pana si ala sta minim 8 ore la celula la munca, dar coruptii nu stau nici macar 5 minute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.