Trei doamne în primii zece și mulți tineri. Azi s-a depus lista consilierilor PSD

Primarul Toma a depus azi la Biroul Electoral lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Buzău.E de notat faptul că trei doamne se găsesc în primele șase poziții de pe listă, din care Oana Matache (poziția doi) va continua probabil ca viceprimar:


E de remarcat, așa cum se poate observa și din fotografia de mai sus, numărul mare de tineri promovați pe listă de primarul C-tin Toma

Iată lista oficială a candidaților PSD depusă azi la Biroul Electoral:

Citește și:

loading...

16 comentarii la „Trei doamne în primii zece și mulți tineri. Azi s-a depus lista consilierilor PSD

 • Pffff….zici ca fug precum gândacii din primărie.Primarul „dale strâmbe”,și echipa care va face din Buzău târg agricol.Imagine demna de un afiș de film indian. Mergea și o manea pe fundal:Eu și cu brigada mea,am sa va iau și pielea.

  Răspunde
 • Ăștia-s alde neica nimeni, care nu pot răzbi prin competență, și s-au înscris în partid. E dovedit științific. Tipic perioadei comiuniste, s-au perpetuat metehnele.

  Răspunde
 • psiholog, farmacist, moasa, liber profesionist, adevărați specialisti în administrație publică. Îi pune la umplutură, să dicteze numai el, să nu aibă oameni competenți, cu personalitate, care să îl contrazică.

  Răspunde
  • Foarte adevărat. Nu dorește oameni cu coloana vertebrala pentru ca aceștia îl contrazic și nu fac ce dictează el.

   Răspunde
  • Corect.

   Profesia nu-i neapărat un indicator, mai ales dacă-s tineri. Inteligența e mai valoroasă decât experiența; dar sigur nu i-a testat nimeni la inteligență.

   In schimb, tineri fiind, nu-s tentați să se opună lu tătuca, mai ales că-l văd pe Apostu și le pare a fi modelul de urmat – nu contează cum ești, dacă taci și mergi zi de zi acolo, vine și rândul tau.

   Răspunde
  • Da tu ai personalitate Cristian? Ce știi să faci? Ai o meserie care te-ar putea ajuta să conduci tu mai bine? De ce nu te înscrii și tu într-un partid să ne demonstrezi ce valoros ești! Cum rezolvi tu problemele în câteva luni! Ca de, ceilalți sunt prosti și promovați pe pile! Dar mă tem ca de fapt ești un frustrat care datorită gurii mari ești ținut pe tușă! Și la servici și acasă !

   Răspunde
 • De data asta poate pubicați comentariul meu:
  1. Mă bucur ca un personaj toxic a disparut de pe lista, si anume Artene
  2. Tipariti aceasta lista pe o hârtie moale!

  Răspunde
  • Bucură-te!
   Când nu postează comentarii decente înseamnă că este conștient că ating o coardă sensibilă.

   Răspunde
 • Rezerva de ” cadre ” a PSD-ului este inepuizabilă ! Nu știm cât de valoroși pot fi acești oameni d.p.d.v. profesional , dar ca administratori ai urbei nu prea-i văd … Probabil vor îngroșa numărul votanților în CLM-ul viitor , reducând la zero așa-zisa opoziție locală . Pentru cel puțin 10-15 ani viitorul roșu e asigurat !

  Răspunde
 • 1. Toma&co foto se îndreaptă spre noul meniu, de prânz ,
  de la Zica/Pietroasele…situație benefica doar echipei restrânse PSD sau… 2. Aceiași echipa Toma merge la InfoChioscTurism și marchează „primii turisti” care vizitează Piata Daciei. .. Speram sa nu ramana doar turisti…buzoienii nu uita și iartă usor…

  Răspunde
 • care e treaba cu OFIȚER AVIAȚIE si MILITAR ?

  ce inseamna asta ? ca unul a facut studii superioare si celalalt e fruntas angajat ?

  de ‘liber profesionist’ am auzit toti…

  Răspunde
 • lista a fost intocmita si aprobata si totusi este incoerenta vizavi de datele inscrise in coloana „PROFESIE” …

  Răspunde
 • care este problema legata de comentariile mele ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.