Trei fotbaliști buzoieni joacă azi în liga I. Iată în ce partide

Vali Cretu

Ca și anul trecut, trei este numărul fotbaliștilor născuți și crescuți la Buzău care evoluează în liga I.

Toți trei au meciuri în această seară, cu mențiunea că în această vară și-au schimbat echipele.

Primul care va juca este fundașul dreapta Valentin Crețu, transferat în această vară de la Gaz Metan Mediaș la ACS Poli Timișoara. Vali Crețu, crescut la juniorii Gloriei Buzău, va juca în partida dintre Concordia Chiajna și ACS Poli ce va începe la ora 18.30.

De notat că deși era de departe cel mai bun din lot și singurul jucător de perspectivă, celebrul președinte Dan Tulpan îl ținea rezervă pe Crețu. 


Ciprian Petre, după gol

Al doilea fotbalist buzoian din liga I este „veteranul” Ciprian Petre, ajuns la 36 de ani, crescut la juniorii echipei Petrolul Berca. Mijlocașul stânga s-a transferat săptămânile trecute de la Gaz Metan la Juventus București.


Al treilea buzoian din liga I este Alin Manea, un mijlocaș de 20 de ani, crescut la școala de fotbal a lui Dan Tulpan, la Șoimii Buzău. Considerat o mare speranță, chinuit și de o accidentare, Manea a bătut pasul pe loc în ultimii ani.

Alin Manea

A jucat puțin sezonul trecut la CSU Craiova, iar pentru a putea juca mai mult a cerut împrumutul la nou-promovata Juventus București.

C. Petre este anunțat titular, iar Manea rezervă în această seară când de la ora 21.00, Juventus va întâlni la Ploiești pe Dinamo.    

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.