Trei instituții importante din Buzău se vor muta aici. AVANTAJE

Primarul Toma s-a filmat zilele trecute pe un teren situat la ieșirea din mun. Buzău înspre Brăila.

„Sunt aici 12 hectare – în triunghiul dintre Restaurantul Mușatinii, benzinăria Petrom și Soufflet Malt. Primăria Buzău a primit terenul de la Jandarmerie. Aici se vor muta Pompierii, Transbus și RAR. Pentru pompieri e convenabil, vor avea acces mai rapid către localitățile din județ față de actualul sediu din mijlocul orașului”, a anunțat primarul.

„În perspectivă, Transbus va ajunge să aibă o flotă de 200 de autobuze. E nevoie de o parcare mai mare. Se vor muta și cei de la Trans-Bus aici, cu autobuze, garaje și sediu. De asemenea, vom aloca opt mii de metri pătrați și pentru Registrul Auto Român, vor investi câteva milioane de euro într-un centru zonal”, a adăugat primarul.

Toma a anunțat că Primăria Buzău a primit și de la armată 5,8 hectare, între Șoseaua de Centură și Pădurea Crâng.

„Vom înființa aici un cimitir, rezolvăm astfel criza locurilor de veci din Buzău. Acum se face proiectarea, sperăm ca în toamnă să începem amenajarea”, a spus primarul.

loading...

9 comentarii la „Trei instituții importante din Buzău se vor muta aici. AVANTAJE

 • Daaaaaaaaaaaaaaaa , mai are putin si muta ORASUL 🙁

 • Și cu terenurile și clădirile actuale ale ISU și TransBus ce se întâmplă? Este “un investitor” interesat de acestea?
  Faptul că RAR își face centru zonal la noi este un lucru bun.
  Celelalte două pot rămâne unde sunt, este loc destul. Doar la pompieri sunt prea mulți în birouri, că la stins de incendii au nevoie de oameni. O demilitarizare a pompierilor ar fi în beneficiul tuturor sau măcar o reorganizare la nivel regional.

 • Probabil ca ISU isi mai mai pastra aici doar masinile de interventie în orașul Buzău.

 • Două idei deştepte !
  Primarul Toma chiar trebuie, încă o dată, felicitat !
  Chiar că sediul pompierilor era total aiurea pus… Pierdere de timp preţios până reuşeau să iasă din oraş, cu toată prioritatea lor specială…
  Chiar că terenul acela dintre Crâng şi centură e cel mai bun pentru ,,locuri de veci”, fiind în proximitatea celorlalte…

  Să sperăm că şi pentru terenul de vizavi de blocurile din Orizont, situat între cele 2 benzinării, va găsi o idee la fel de deşteaptă !

 • Aproape orice oras din S-ul Romaniei se dezvolta spre N deoarece canalizarea are nevoie de un unghi de cadere catre statia de epurare. Numai la nou N-ul orasului e plin de cimitire. In loc sa le faca in zonele saraturoase din S, domn’ primar le gandeste in N, ucigand orice dezvoltare ulterioara in acele zone. In N ar trebui dezvoltate strazi, case NU cimitire! Dar … ce sa faci, inca o hotarare luata pe genunchi, un nou exemplu de neadecvare la viata actuala a primarului actual.

 • Si cladirea pompierilor ce smecher o preia ??? Teren bun in centru destul de spatios … Pacat de ei …

 • Toate bune si frumoase ,dar cu cimitirul nu-s de acord si i-am spus-o si primarului!Cand se va dezvolta orasul peste 50 de ani toate vor fi in mijlocul orasului!Lipsa de viziune pe termen lung!

 • Domnule Primar .. Cred cã ar fi mai bine ca acest Cimitir si ce mai Doreşte Guvernul..sã fie fãcut pe câmpul din cealalta parte a orasului..ca sunt destule Cimitire în apropierea Cartierului Micro 14 .. Viitorul copiilor depinde de tine .. Nu vreau ca copii mei sa vadã Morţi în fiecare zi pe strada ..parcul Crâng este pentru Pentru a se relaxa oamenii nu pentru a mirosii cadavrele tuturor .. ai destul teren Prin alte locuri.. Poţi face un cimitir în alte pãrţi a orasului..

 • Cladirea de la pompieri o va lua Boşcodealã Îşi împart Bogãţiile orasului Amandoi ..pentru copii si neamurile lor
  Daca se mai face vre-un cimitir în zona micro 14.. va fi cel mai împuţit Cartier din buzau ..Voi stati ca patroni în Centrul Oraşului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.