Trei mașini implicate, o victimă. Vezi foto

Accidentul a avut loc în Vadu Pașii, la intersecția dintre strada Orașului și Dj 203 k, aproape de sediul Primăriei.

Conform primelor informații trei mașini au fost implicate, pe fondul unei neacordări de prioritate. Vina aparține unui tânăr de 31 de ani din localitate care a intenționat să vireze de pe DJ203K pe strada orașului. Nu s-a asigurat și a tamponat cu BMW-ul său un autoturism care venea din față, pe care l-a proiectat într-un alt autovehicul care stătea la stop.

Autoturismul lovit. Șoferul de 69 de ani a ajuns la spital

Există și un rănit preluat de o ambulanță.

„În timp ce conducea un autoturism pe DJ 203 K, din direcția Vadu Pașii către Buzău, în localitatea Vadu Pașii, un bărbat în vârstă de 31 de ani a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui auto ce era condus de un bărbat de 69 de ani, din direcția Buzau către Vadu Pașii, care a ricoșat într-un auto condus de o femeie de 41 de ani, ce era oprit la indicatorul rutier “Stop”. Toți cei trei conducători auto sunt din Vadu Pașii. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului în vârsta de 69 de ani” – informare IPJ Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Trei mașini implicate, o victimă. Vezi foto

  • Atentie la „jmekeri cu bnveu” !
    Serios vorbind , sunt cateva zeci de BMW-uri cu maneaua expirata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.