Trei mașini implicate. Vezi AICI cum s-a întâmplat

Trei mașini s-au tamponat în urmă cu câteva minute la intersecția semaforizată dintre Bd. Unirii și Bd. Bălcescu.

Mașina de curierat e cea mai avariată. Circula pe Unirii dinspre Transilvaniei înspre Bariera Ploiești
VW-ul negru circula pe Bd. Bălcescu înspre Palatul Comunal. A fost lovit în lateral stânga de mașina de curierat
Dinspre Bălcescu plecase de la semafor și Opelul de mai sus. Și el a fost tamponat de mașina de curierat
Doi din cei trei tineri șoferi implicați, dând explicații polițiștilor. Cel în negru a fost cu mașina de curierat, băiatul în roșu a fost cu VW-ul

Vinovatul va fi stabilit de polițiștii rutieriști după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, dar și cele de pe mașini.

Acolo se va descoperi care dintre șoferi a forțat semaforul. Din fericire accidentul nu s-a soldat cu răniți.

Șoferul mașinii de curierat recunoaște că a intrat în intersecție pe galben, cu viteză, dar susține că și ceilalți doi șoferi (de pe Bălcescu) ar fi plecat înainte de a se face verde.

Până la îndepărtarea mașinilor din intersecție traficul se desfășoară cu greutate pe Bd. Unirii, sensul spre Mărăcineni.

Update

Pe grupul Info Trafic Buzau un șofer a postat o imagine premergătoare impactului:

Se poate observa culoarea verde a semaforului dinspre Bd. Bălcescu și mașina albă de la Cargus venind, cel mai probabil pe roșu, pe Bd. Unirii.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Trei mașini implicate. Vezi AICI cum s-a întâmplat

  • Cu siguranță masina de curierat avea verde. Cei de pe Bălcescu au forțat semaforul, imediat ce acesta se pune pe ,,rosu” , au verde cei dinspre Unirii Nord spre Bariera Ploiești.

  • Scuze ,este exact invers.

  • Era destul de clar ca cel cu masina de Curier e vinovatul.
    Din fericire pentru cei doi ce au cazut victime ale curierului, exista si filmare cu accidentul sa poata dovedi ca sunt nevinovati, ca daca nu exista o filmare politistii ii scoteau pe nevinovatii cu VW ca fiind vinovati.
    Daca te uiti pe imagine, pana si autobuzul Transbus a fortat semaforul pe Unirii si a patruns in intersectie pe rosu, probabil asta l-a si incurajat pe curier sa faca si el la fel, sa treaca pe rosu cum a facut si autobuzul din fata lui.
    Cei cu VW de pe Balcescu aveau verde plin, de cateva secunde, si au intrat in intersectie mai tarziu tocmai din cauza autobuzului care le-a taiat calea ca autobuzul intrase in intersectie cand se facuse rosu semaforul pentru el pe Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.