Trei meciuri, doar un punct, joc în scădere. Explicațiile antrenorului

52 de ani a împlinit Ilie Stan joi.

Jucătorii nu i-au făcut niciun cadou, ba dimpotrivă. Miercuri au pierdut la Reșița, iar sâmbătă, după o evoluție modestă, au remizat în Crâng cu Viitorul Pandurii.

La finalul meciului, pentru prima dată în acest campionat antrenorul s-a trezit și apostrofat de câțiva suporteri care și-ar fi dorit mai mult (cu Viitorul Pandurii, Reșița și Tr. Măgurele).

Ieri, dincolo de pierderea a două puncte, publicul a plecat îngrijorat / nemulțumit și pentru că Gloria a jucat slab.

Ilie Stan: „Cu Viitorul Pandurii n-am pierdut două puncte, ci am câștigat unul”

Dacă în restul meciurilor echipa construită de Ilie Stan și-a dominat adversarii (inclusiv la înfrângerea 0-2 cu Mioveni), s-au reușit combinații în viteză și numeroase ocazii de gol, Gloria a avut ieri o prestație poticnită, lentă, neinspirată.

„Eu o pun pe seama oboselii. Am avut meci miercuri tocmai la Reșița. Dus întors sunt peste o mie de kilometri, jucătorii au stat peste 20 de ore în autocar. Iar azi, sâmbătă, din nou meci. A contat și indisponibilitatea lui Vali Alexandru. Dar, o să ne revenim, am încredere în jucători. Avem 9 zile să pregătim meciul de la Pitești. Apoi, vom avea trei meciuri la rând pe teren propriu cu Farul, Metaloglobus și ASU Poli. Sper să le câștigăm pe toate și apoi să urcăm din nou în clasament”, a spus Ilie Stan.

„M-a deranjat când un spectator mi-a strigat din tribună, „Bă, boule, ce joacă echipa asta!”. Sunt născut și crescut în Buzău, vreua să-mi pun experiența de antrenor în slujba echipei Buzăului. Dacă mi s-ar fi spus în altă parte, n-aș fi băgat în seamă. Dar la mine la Buzău mă deranjează. Avem nevoie de încurajări, de susținere din partea publicului”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.