Trei noutăți în cazul care a cutremurat Buzăul

În primul rând, judecătorul de drepturi și libertăți a hotârât ieri menținerea în arest pentru a treia lună consecutivă a piromanului criminal.

Cosmin Dan e cercetat pentru infracțiunile de omor calificat și distrugere.

Confom codului penal, „omorul calificat se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau închisoare de la 15 la 25 de ani”.

În curând, procurorul de caz va întocmi rechizitoriul și îl va trimite în judecată pe incendiator, moment în care vom afla și versiunea oficială a tragediei din dimineața zilei de sâmbătă 23 februarie.

În al doilea rând, procurorii au îndepărtat sigiliul și au predat apartamentul familiei.

În plus, s-a găsit cumpărător pentru apartament. O domn i-a făcut o ofertă Milicăi Dodan de a prelua locuința exact așa cum este ea. Respectivul va face apoi curățenie în apartamentul incendiat și îl va valorifica ulterior.

S-a întors în Italia

În al treilea rând, Milica Dodan, mama fetei, a ascultat sfaturile rudelor de a încerca să-și trăiască, așa cum va putea, propria viață. Mama îndurerată s-a întors în Italia, unde își avea serviciul.

În acest timp, își plânge durerea inclusiv pe facebook.

„De cand ai plecat Vali sufletul mi-a secat. Mi -e dor de ochii tăi frumosi, de vocea ta, de mângâierea ta, de zâmbetul tău frumos. Aș vrea acum în brațe să te strâng și să-ți spun ce muuult te iubesc❤. În fiecare seară privesc la cer și mă rog la Bunul D-zeu să mi te aducă înapoi că tare dor îmi e de tine suflet nevinovat. TE IUBESC ÎNGERAȘUL MEU. DUMNEZEU să te aibă în paza lui mereu, vei fi în inima mea și în gândul meu pentru totdeauna!! Valentina viața mea erai și vei rămâne .”Tu mamica vei trai prin mine”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.