Trei ore și jumătate fără apă

Incident azi la prânz după ce s-a spart o coloană de alimentare cu apă în cartierul Orizont din mun. Buzău. Serviciul a fost întrerupt până la ora 15.00.

„Compania de Apă Buzău, anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă în intervalul orar 11:25-15:00, în Municipiul Buzău, cartier Orizont, pentru remedierea unei spărturi la coloana de alimentare cu apă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Vă mulțumim!”, a anunțat firma de apă din Buzău.

UPDATE: Spărtura a fost deja acoperită. Serviciul de alimentare cu apă a fost reluat mai devreme.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Trei ore și jumătate fără apă

  • imi exprim bucuria netzarmurita ca inca n-am vazut pana acum niciun anuntz despre decesuri inegistrate din cauza setei, in cartierul Orizont, ca urmare a celor 3 ore si 1/2 fara apa curenta.
    Se pare ca Dumnezeu si-a intains mantia protectoare asupra sarmanilor din acest cartier. Banuiesc ca s-au tratat de deshidratare cu sampanie……[Leo]

    Răspunde
  • Inteleg ironia din glasul tau. Dar nu inteleg de unde vine rautatea ?! Ti-au facut buzoienii care stau aici, ceva ?!
    Era o stire banala…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.