Trei răniți după o prostie + o clipă de neatenție

E o prostie care uneori se plătește scump (mai ales dacă ai și pasageri) să oprești mașina pe prima bandă a E85.

Neatenția sau, mai degrabă, imprudența/prostia – a comis-o în această dimineață o șoferiță de 52 de ani din Rm. Sărat (în zona Poșta Câlnău) cu un autoturism Suzuki.

Evident, s-a găsit și un al doilea șofer neatent, cu o autoutilitară de astă dată, care cu ochii-n telefon, să dea brânci mașinii oprite la risc.

Au rezultat trei victime ale opririi imprudente. Chiar șoferița de 52 de ani din Rm. Sărat, plus doi pasageri, o tânără de 20 de ani și un bărbat de 53 de ani (probabil soțul și fiica șoferiței).

Vina legală o poartă șoferul autoutilitarei (33 de ani) pentru neatenție, iar cea morală șoferița de 52 de ani care nu s-a gândit cât de periculos e să oprești pe prima bandă a „Drumului Morții” (în scripte cică e acostament, dar în realitate e prima bandă). Bine că din spate n-a venit un tir…

În foto, șoferul autoutilitarei – reproșându-și, cel mai probabil, clipa de neatenție

Acesta a fost al doilea accident al zilei. Mai devreme o șoferiță de 18 ani a intrat în zid (pasageră o prietenă tot de 18 ani). Ambele au ajuns la spital, rănite probabil grav la cum arată mașina:

loading...

11 comentarii la „Trei răniți după o prostie + o clipă de neatenție

 • Nenea reporterul pe E 85 e o singura banda pe sens. Unde a oprit șoferița e acostament consolidat.

  Răspunde
 • …. altă șoferiță – teroristă!…

  Răspunde
  • Spueti si adevaratul motiv pt care a oprit acel suzuki pe acostament , spuneti ca a fost condusa de sofer pana acolo si i s-a facut rau ceea ce a dus la oprirea pe marginea drumului si inlocuirea acestuia de catre sotie …de ce nu spuneti tot si doar aduceti acuzatii

   Răspunde
 • Tereaca, vorbesti prostii, ca de obicei.
  Pe acel segment de drum E85 are o singura banda pe sens si un acostament de 2.5 metri latime pe care este interzisa circulatia dar permisa oprirea.

  Răspunde
  • E acostament pe hârtie, în realitate e folosita ca bandă de circulație

   Răspunde
   • Bosulica, si la piata se vand tigari aduse „pe naspa” din Ucraina dar asta nu le face sa fie mai putin de contrabanda.
    Argumentul tau este pueril, in cel mai bun caz.

    Răspunde
   • Și la Caracal e parcare pe hârtie, in realitate e stație GPL și omoară oameni. Ca și E 85. E bine?

    Răspunde
 • Poate corectezi și faptul ca sunt patru benzi și însemni oamenii sa încalce legea. Dacă in Africa se organizează vânători de oameni nu trebuie sa facem la fel ca ,,așa se face” ca nu suntem maimuțe. Mai bine ai solicita și tu renunțarea la acostament prin mărirea acestuia pana la dimensiunea unei benzi. Știi foarte bine ca dacă toți ar respecta regula ta ca acostamentul e banda tot ar muri oameni pentru ca cele patru mașini pe patru benzi nu încap dacă una – doua sunt tiruri așa ca cea mai buna soluție sa fie mai putine accidente e mărirea lățimii acostamentului. Nu te am auzit sa ceri public acest lucru. Administrația locala, cred ca Toma a luat aceasta decizie, a făcut un lucru bun prin lucrările făcute la centura Buzăului, parte a E 85

  Răspunde
 • Pe E85 a ajuns sa fie o prostie sa opresti pe acostament. Este o prostie deja sa respecti limitele de viteza prin localitati. Oricum doar prostii le mai respecta.
  Si uite asa selectia naturala lucreaza iar mie imi raman mai multe locuri de parcare goale in fata blocului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.