Trei răniți! Șoferița + celălalt șofer + pasager

Accidentul s-a produs din pricina neatenției șoferiței de 34 de ani din Merei.

Șoferița venea de pe un drum secundar (dinspre Dealul Viei, comuna Merei).

La intersecția cu șoseaua Buzău – Ploiești nu a acordat prioritate unui autoturism Toyota roșu (care circula regulamentar de la Buzău la Ploiești).

Șoferul Toyotei (58 de ani, din mun. Buzău) și pasagera au fost preluați de două ambulanțe
A ambulanță a preluat-o și pe șoferița din Passat-ul violet. Șoferița a vrut să vireze stânga, către orașul Buzău

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Trei răniți! Șoferița + celălalt șofer + pasager

  • Un caz similar mi s-a intamplat si mie cand mergeam spre Ploiesti in aceasta intersectie! Un bombardier cu un BMW, tot asa venea dinspre Dealul Viei si a intrat foarte mult in intersectie incat am avut reflexul sa iau un pic de volan, ca sa nu intru in acest idiot, cu toate ca am redus viteza stiind ce pericole sunt in acea intersectie. Ei nu fac distinctia intre semnul stop si cedeaza trecerea.
    Bine, ca in Romania o parte din soferi nu stiu nici alfabetul, da sa stie ce e acela semn. Se obtin permise pe bani multi in Romania, chiar daca a bagat acele camere la proba practica.

  • @Ciprian, după felul în care te exprimi, pare că nici tu nu stăpânești prea bine limba română. Așa că, nu îi mai critica pe alții, pentru că nu ești în măsură să faci acest lucru.
    Poate că ar trebui montate calmatoare de trafic pe drumul secundar respectiv, astfel încât conducătorii auto să reducă viteza și mai mult și să oprească, nu să se asigure din mers. Indicatorul “Oprire” (nu există niciun indicator “Stop”) însemnă ca roțile vehiculului să se oprească.

  • Imi cer scuze Dl.Radu ca nu am vorbit limba romana cum trebuie. :)) Tot incerc sa deslusesc ce am gresit sau de ce nu stapanesc asa bine ca Dvs. limba romana. In fine, glumesc!
    Revenind la ale noastre, da, sunt multi “soferi de duminica” pe strada care nu stiu legislatie rutiera. Sunt un real pericol pe drum, o mai spun o data. Tu poate nu ai mers asa mult pe drumurile patriei sa vezi cati kamikaze sunt. Eu merg zilnic prin Romania si stiu cu ce am de a face. Nu cred ca vrei sa ai de a face cu acesti “soferi”. Si in legatura cu limba romana, poate vrei sa spui ca nu am pus acel ș, ă, ț sau ca nu am spus indicatorul Oprire. Stiu ca se spune indicatorul OPRIRE, dar fiecare spune in felul lui, pentru ca pe acel indicator rutier scrie STOP si nu OPRIRE. Asa e, asa invatam la legislatia rutiera, ca indicatorul se numeste OPRIRE. Mai trebuie sa spun ca tara asta e pe primul loc la accidente rutiere. E trist!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.