Trei scenarii și o grămadă de probleme

UPDATE, miercuri ora 14.30. Decizie: fără spectatori!

Din informațiile reporterului buzoienii.ro marți seară nu se luase încă o decizie în privința accesului spectatorilor la amicalul Gloria – FCSB (vineri seară, ora 19.30).

Trei scenarii

1) Fără bilet. Spectatorii vor trebui să prezinte la intrare documente doveditoare că au fost vaccinați, că au trecut prin boală sau test rapid (negativ).

2) Cu bilet de intrare. Prețul vehiculat e de 5 lei. La fel, spectatorii vor trebui să prezinte documentele anti-Covid.

3) Fără spectatori!

Ultima variantă nu-i dorită, dar se poate ajunge la ea din cauza problemelor generate de prezența unui număr mare de spectatori.

Amicalul Gloria – FCSB ar fi primul meci din România (excluzând partidele de la Euro) cu peste 5 mii de spectatori de la declanșarea pandemiei! Există riscul îmbulzirii a câteva sute/mii de microbiști la porțile stadionului cu câteva minute înainte de începerea meciului, mai ales că forțele de ordine vor trebui să verifice documentele anti-Covid ale fiecărui spectator (plus biletul dacă se va decide astfel).

Șefii Gloriei sunt așadar sub presiune – timpul trece și trebuie să ia o decizie dificilă. Unii de prin presă ori de pe la instituțiile de control abia așteaptă îmbulzeala de la porțile de acces pentru a face tapaj respectiv a da amenzi usturătoare.

Cu spectatori sau fără, cert e că meciul va fi transmis în direct de un post central de televiziune.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Trei scenarii și o grămadă de probleme

  • Ce imbulzeala sa fie la rata de vaccinare scazuta din Buzau..? Daca ar fi 1000, maxim 2000 de spectatori e bine, desi ma indoiesc ca vor fi si astia..

  • In Anglia au fost 50 mii pe stadion, fara masca, fara distanta… In lumea buna se poate, pentru europenii de mana a doua, nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.