Aglomerație pe Metalul. Sute de mici fotbaliști pe teren, sute de părinți în tribune

Peste 300 de copii, de la clasa zero până la clasa a treia, au participat ieri, pe stadionul Metalul, la o nouă etapă a campionatului Interliga organizat de AJF Buzău.

În competiție s-au înscris opt cluburi din județul Buzău, care au participat cu câte 4 echipe pentru fiecare categorie de vârstă (Under 7, U8, U9 și U10).

E vorba de LPS Buzău, Metalul, Gloria, Viitorul, CSM Rm. Sărat, Atletic Kids, Galactic și Viitorul Berca.

Terenul de la Metalul a fost împărțit în patru, astfel că de dimineață de la 9.00 până la 15.00 s-au jucat câte patru meciuri în același timp. Aparținătorii copiilor i-au încurajat din tribune pe micii fotbaliști.

E obiectivul mandatului meu, cel de a-i apropia pe cei mici de fotbal. La această competiție participă atât copii legitimați, cât și nelegitimați. Aceasta a fost prima etapă a sezonului 2017-2018. Nu e pe puncte, nu se întocmesc clasamente, e doar plăcerea de a juca. În următoarele etape urmează ca echipele din Buzău să joace împotriva celor din alte județe. la final, toți copiii participanți vor primi diplome și premii din partea AJF Buzău”, a precizat Adrian Petre, președinte AJF Buzău.

Etapa finală se va organiza, ca și în luna iunie din acest an, în nocturnă pe stadionul Gloria cu participarea unor nume mari ale fotbalului românesc.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.