Trei zile de frumoase la Școala de Vară a tinerilor liberali din Buzău

„Așa construim viitorul și educăm viitoarea clasă politică”.

Spusele de mai sus aparțin liderului PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, iar faptele sunt organizarea – pentru al doilea an consecutiv – la Chiojdu, a Școlii de Vară TNL Buzău.


Aproape o sută de tineri liberali au fost invitații conducerii PNL Buzău în locația frumoasă de la Chiojdu pentru trei zile în care au combinat utilul (socializare și plimbări prin zonă) cu utilul (discuții cu profesioniști din diverse domenii).


„Sunt mândru de voi și de ceea ce am reușit să construim în ultimii trei ani împreună, acasă la Buzău”, le-a transmis participanților Gabriel Avrămescu, liderul de aproape trei ani al PNL Buzău.


Prima zi a școlii de vară a însemnat discuții cu oameni importanți din PNL la nivel național:


Ziua a doua a a fost dedicată urșilor și problemele generate de înmulțirea lor în județul Buzău.

Tinerii liberali s-au bucurat de prezența celui mai important invitat pe acest subiect, ministrul Mediului, Mircea Fechet:Cea de-a treia zi a strâns cei mai mulți participanți, dar și invitați.

Tema aleasă, una potrivită tinerilor, „educația antreprenorială” – utilă atât pentru tinerii care vor deveni oameni de afaceri, dar și pentru cei care vor lucra cu antreprenorii (politicieni, angajați în administrație etc).

Organizatorii evenimentului au fost cei doi parlamentari PNL de Buzău, Gabriel Avrămescu și Vlad Pufu, împreună cu primarul PNL din Chiojdu, Gheorghe Neamțu:

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Trei zile de frumoase la Școala de Vară a tinerilor liberali din Buzău

  • De când PNL+PSD=LOVE logic ar fi fost o școală de vară cu tineri liberali și pesediști.
    O schimbare tot s-a produs. Culoarea galbenă a tricourilor a fost înlocuită cu culoarea albastră, ca nu cumva să creadă sătenii că au năvălit și naționaliștii fașciști după ce au fost invadați de hoardele de ursuleți.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.