Trucuri simple pentru buzoienii care vor să-și redecoreze casa rapid și cu un buget redus

Din când în când, toată lumea simte nevoia unei schimbări în propria locuință. Probabil că te-ai plictisit de același aranjament și simți nevoia de ceva nou. 

Cu toate acestea, ai o viață ocupată, iar timpul nu este cel mai bun aliat al tău. Chiar dacă situația poate să pară una dificilă, există o soluție care te va salva. Pentru a redecora apartamentul sau casa, nu trebuie întotdeauna să faci un efort imens, care îți va consuma bani, energie și timp. Există câteva trucuri care nu îți vor ocupa mult din zi, dar vor avea eficiența dorită. Te vei simți ca într-un loc nou cu minimul de efort. Citește mai jos pentru a afla mai multe detalii.

Ce poți să faci pentru o redecorare rapidă și eficientă?

  1. Schimbă draperiile

La prima vedere, poate că o astfel de modificare nu ți se pare una substanțială sau care ar putea face o diferență majoră însă, efectele sale se vor vedea cu siguranță. Dacă vrei ca încăperea să aibă un nou look, dar nu ai timp de lucrări majore, un lucru simplu și eficient pe care poți să-l faci este să schimbi draperiile. Poate vii cu nuanțe mai închise sau deschise față de ce aveai înainte sau chiar cu o culoare la spectrul opus. Ideea este că draperiile noi vor aduce cu ele un aer fresh în camere, iar costurile vor fi minime, la fel ca timpul investit. 

  1. Aranjează diferit mobilierul din camere

Nu încape îndoială că primul lucru care îți trece prin cap atunci când vine vorba de redecorarea locuinței tale este prezența mobilierului nou. Cu toate acestea, dacă bugetul sau timpul nu îți permit acest lucru, poți apela la un truc eficient. Schimbă aranjamentul din cameră și vei observa că această modificare aparent minoră va face o diferență mare, cu efecte concrete. Pentru ca totul să fie mai ușor, folosește niște roți pentru cărucioare și mobilă de la magnetcenter.ro, pe care să le montezi astfel încât, mereu când vrei să faci o schimbare, totul să meargă mai rapid.

  1. Adaugă plante în casă

Din nou, modificarea poate să pară una minimală însă, realitatea este că plantele vor schimba cu totul peisajul. Pe lângă efectele benefice aduse de acestea, dacă vei adăuga plante într-o cameră sau chiar mai multe, vei observa că dinamica încăperii va fi una complet nouă. Plantele aduc culoare și câtă vreme le vei alege pe cele potrivite, în funcție și de stilul apartamentului, această decizie nu va face decât să aducă un plus apartamentului sau casei tale. Asigură-te că vor avea lumină destulă și că le uzi așa cum au ele nevoie, pentru a avea o viață lungă. Per total, efortul va fi și aici unul minim, dar cu rezultate palpabile și imediate.

Așadar, nu trebuie să te sperie ideea de redecorare dacă nu ai timp sau un buget semnificativ la dispoziție. Dacă vei aplica unul sau toate sfaturile de mai sus, vei avea parte de un aer fresh în locuința ta.

sursă foto: unsplash.com

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.