Trupe speciale pe o clădire din Buzău!

Scene ca-n filme azi în Buzău. Doi lunetiști au stat azi câteva ore cocoțați pe una din clădirile Școlii nr. 11 din Buzău.

Au supravegheat folosind inclusiv binoclul tot ce mișcă pe o rază de câteva sute de metri. Misiune, deloc ușoară, întrucât Școala nr. 11 e situată într-un cartier plin cu blocuri, unele turn, de unde un alt prezumtiv lunetist ostil ar fi putut atenta la viața președintelui țării.

Vizita lui Klaus Iohannis s-a încheiat cu bine, iar după ce oficialul s-a urcat în mașină și a plecat, lunetiștii și-au strâns echipamentul și au coborât.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Trupe speciale pe o clădire din Buzău!

  • Supravegheau să nu dea Putinică cu bombardeaua!

    Răspunde
  • De recuzita, si aia, si ala. „Aia” nici pana azi nu ne-au zis cum a invatat sa „zboare” nefericitul de la Arad, ori cati raketi ucrainieni au intrat in Romania, in ultimele luni. „Ala” tocmai i-a raspuns elegant lui Putin, azi. I-a zis „Yes, we can!”, referitor la faptul ca una dintre posibilele rute pentru cerealele care ar salva lumea de la foamete (serios?!?, Ucraina produce 20 mil t cereale pe an, din 800 la nivel global si de vreo 6 ori mai putin decat Rusia. Daca si-ar exporta toata productia si tot n-ar conta) e prin Romania, iar ca portul Odessa este minat (de catre ucrainieni) si ca acest aspect nu face din Marea Neagra insa o zona tocmai periculoasa. Putin a mai zis nimic.

    Răspunde
  • imi aduc aminte de revolutie – cand militarii stateau in pozitii expuse in cartier – probabil nu au refacut manualele 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.