Trupul i-a fost zărit întâmplător de un trecător care a sunat apoi la 112

Un bărbat de 37 de ani din Mărăcineni a decis în Vinerea Mare să-și pună capăt zilelor.

Din cauza unor certuri și probleme familiale, bărbatul – care lucra ca cioban la o stână din apropiere – s-a aruncat în gol de pe pod.

Trupul său a fost văzut mai târziu de un localnic care a trecut pe pod și a privit în jos.

Bărbatul ar mai fi amenințat în trecut că-și va pune capăt zilelor. De această dată a mers până la capăt

Este a treia sinucidere survenită la podul de la Mărăcineni din ultimul an după omul de afaceri austriac și de elevul de clasa a XII-a de la Liceul de Arte, care începuse o carieră de solist de muzică populară.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Trupul i-a fost zărit întâmplător de un trecător care a sunat apoi la 112

 • Ăsta avea declarația la el? Amendă, tovarăși milițieni, amendă!

 • Aia in lumea civilizată montează plase antisinucigasi. Adică nu gandesc ca neandertalienii noștri ca ,,oricum se omoară,,.
  La noi nu se lățește la doua benzi E 85 sa nu mai moara mii de oameni. Dar nu din vina celor de sus din funcții. Nu, din vina oamenilor obișnuiți care toata viata si au improvizat lucruri, mai o sârmă, mai un lipici. Merge si asa iar viața lor e o improvizație. De unde respecte pentru viața la ăștia?

 • Prin lumea civilizată, pe marginea acestor poduri sunt puse garduri de plasă înalte, iar sub pod, prinsă de pod, e altă plasă, care vine ușor în lateralul podului, de o parte și de alta, tocmai pentru a preveni astfel de gesturi suicidale…
  Poate se face și la noi, cu atât mai mult cu cât atât domnul Toma cât și domnul Firon par niște primari deschiși la idei și foarte gospodari.

 • … probabil că îl vor trece și oe el pe lista celor cu Covid… ;-))

 • La podul de la Maracineni nu s-au montat plase ptr ca acolo exista traditia locala ca oamenii sa se spanzure, nu sa se arunce in gol. Cine vrea sa se spanzure, o poate face cu toata increderea chiar si de rama plasei de protectie sau de grinzile metalice din care este construit podul. Podul este destul de rezistent ca sa reziste la o asemenea incarcatura suplimentara.
  Bietii nemti nici nu visau ce alta utilitate va avea podul construit de ei in al II-lea razboi mondial!……[Leo]

 • Oameni de genul acesta nu pot fi opriți, poate doar amânat destinul. Dacă cei de lângă ei nu ii inteleg si nu recurg la ajutorul unor specialiști, din pacate , acesta este finalul. Cei care recurg la astfel de gesturi pot provoca si traume martorilor involuntar, cand gestul suicidar are loc în stații metrou, pe calea ferată sau rutier. DUMNEZEU SA-L IERTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.