Tudorel Toader, ministrul Justiției, vine azi la Buzău. Are treabă cu pușcăria

Cazarma de la Unguriu

Forfotă astăzi prin instituțiile buzoiene.

Tudorel Toader, ministrul Justiției, și-a anunțat prezența în județul Buzău.

Mai exact, Toader este așteptat în jurul orei 13.00 în comuna Unguriu, la fosta unitate militară.

Aici există o cazarmă dezafectată, iar imobilele, recondiționate, pot fi refolosite.

Ideea circulă de mai mult prin spațiul public, ca la Unguriu să fie înființată o închisoare.

Deocamdată terenul și clădurile aparțin Ministerului Apărării. Există această variantă de a se înființa aici o închisoare. În ultima vreme, în condițiile în care această variantă a bătut pasul pe loc, eu am făcut demersuri pentru a amenaja un cămin de bătrâni. Dar, dacă se revine la prima variantă, foarte bine. Măcar de s-ar face închisoare. Pentru comunitate va fi foarte bine, vor apărea locuri de muncă, se vor plăti impozite”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute primarul din Unguriu Ciprian Tirizică.

La Unguriu va ajunge și șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu, care s-a grăbit să termine ședința CJ Buzău de azi pentru a pregăti vizita ministrului.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Tudorel Toader, ministrul Justiției, vine azi la Buzău. Are treabă cu pușcăria

  • Din câte am citit sau am văzut și eu prin media ,oamenii își ispășesc în condiții foarte vitrege pedepsele .Nu vreau să mă gândesc cum rezistă ei pe 1m pătrat de persoană ,vara ,când sunt căldurile alea înnăbușitoare .Și nu înțeleg ,cu câtă matematică am eu în cap ,cum ajunge să se cheltuiască sumele alea uriașe pentru întreținerea unui deținut ,în momentul în care el nu are de niciunele .O îmbunătățire a condițiilor lor de trai ,trebuie făcută ,,indiferent de fapta pentru care a fost condamnat .Sunt oameni .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.