Turcii vor elibera podul de la Mărăcineni mai devreme

Nu, eliberarea podului de la Mărăcineni de către turci, nu-i un subiect istoric.

Ține de realitatea zilelor noastre, iar podul se va elibera de… mașini.


Cum așa ?

Turcii de la Nurol&Makyol care lucrează la centura Buzăului la nivel de autostradă (A7, Spătaru – Buzău Est) au anunțat că vor prioritiza realizarea nodului rutier din Buzău Est.

Prin acest nod traficul de pe autostrada Focșani – Buzău se va vărsa în drumul național Brăila – Buzău (și de aici Bd. Industriilor, Șoseaua Spătarului, E85).

Imagine din satelit de duminică. Se văd deja bretelele viitorului nod din Buzău Est (în dreapta imaginii e ferma de la Verguleasa)

E aproape de 100% că Umbrărescu va termina în acest an autostrada Focșani – Buzău. Când turcii vor finaliza și ei bretelele din Buzău Est atunci E85 pe ruta Focșani – Rm. Sărat – Buzău se va elibera de 75% din mașini.

Se va elibera și podul de la Mărăcineni care va rămâne doar pentru traficul local!

Podul de la Mărăcineni va scăpa odată cu autostrada A7 de traficul spre și dinspre Moldova

Vestea e excelentă pentru cei din Mărăcineni care vor putea intra în orașul Buzău (pe Bd. Unirii/Șoseaua Nordului – str. Transilvaniei) mult mai ușor.

Comuna Mărăcineni va deveni și mai atractivă pentru locuit de către buzoienii de la bloc din oraș. Mai ales că din toamnă la Mărăcineni se va drumul și la gaze.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Turcii vor elibera podul de la Mărăcineni mai devreme

 • Te grabesti ca de obicei cu veștile, ca mai apoi să spui că nu ai zis tu asa ceva (referitor la faza cu posibila construire a spitalului municipal ca un exemplu venit acum in minte).
  Ce naiba sa faca la Mărăcineni buzoienii care stau la bloc? Sau sună a reclamă? Mai sunt case vechi si terenuri de vânzare?
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache.

  Răspunde
 • „atunci E85 pe ruta Focșani – Rm. Sărat – Buzău se va elibera de 75% din mașini.”

  95% din trafic îl reprezintă cei din Mărăcineni care, ce să vezi, tot își vor duce copii la școală sau se vor duce acasă.

  Vezi cum este traficul în vacanțele școlare…

  Ve

  Răspunde
  • Poate nu vrei să-și mai ducă copii la școală! Cei din Mărăcineni n-au voie. E doar un moft al lor să aibă copii școliți!

   Răspunde
 • Si vor bloca zona industriala, soseaua Brailei si altele….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.