Turneul VUNK – Tu și dragostea – începe cu două concerte în Buzău

Formația VUNK revine în Buzău cu două super show-uri ce vor avea loc in clubul O’brothers pe 9 și 10 februarie, începând cu ora 21:00. Concertele machează debutul turneului “Tu și dragostea” care va purta formația prin toată țara la începutul acestui an.

Publicul din Buzău așteaptă cu entuziasm show-urile vunktastice, astfel că evenimentul din 10 februarie este deja sold out. Ultimele bilete pentru concertul din 9 februarie mai pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

Cornel Ilie, solistul VUNK: Prieteni din Buzău, abia aștept să ne reîntâlnim pentru că a trecut mult prea multă vreme de când nu am mai cântat în orașul vostru și ne e tare dor să vă spunem poveștile noastre și să le citim pe cele din ochii voștri. O să fie vunktastic!

De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.

Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și” sau „Vino, du-te” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Povestea VUNK se regăsește în volumul autobiografic „Deja VU. 25 de ani de VUNK” publicat de Cornel Ilie la editura Curtea Veche în 2019. În 2022, VUNK a lansat vinilul de colecție „Vernisaj” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București.

Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

loading...

Un comentariu la „Turneul VUNK – Tu și dragostea – începe cu două concerte în Buzău

  • Asta îmi amintește cât de deschis e Buzău, orașul și județul. Deținem 5 festivaluri, 3 că așa vor liderii politici, două private. Din alea private, unul are 2 ediții și vin cu zecile, altul e în moarte cerebrală (TopT). Alea publice sunt cu teatru, film și muzică, fără interes unitar printre cetățeni, chiar dacă au început să aducă și moaște-n viață la unele.
    Știți, când am auzit prima dată de Open City m-a dus gândul că ”să vezi că face Toma-l nostru ceva…!” gen Art200 de înțepenim, pentru diverse motive, cu toții, își fac parisienii viză de flotant pe Micro III. Nu e cazul, m-am liniștit.
    Mulțumim Vunk că ne-ați pus pe hartă, lângă Timișoara, Pitești, Tg Mureș, București și Constanța!!! Nu ”consum” genul dar apreciez gestul.
    P.S. Vedeți că mai sunt doar 20 și ceva de bilete din totalul pentru ambele seri!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.