Turturică și-a dat demisia de la SCM Gloria Buzău

În urmă cu câteva minute, omul de afaceri Ionel Turturică și-a anunțat demisia din funcția de președinte al secției de fotbal a SCM Gloria Buzău.

„Am hotărât să-mi dau demisia din motive personale. Îmi dau seama că nu-i un moment tocmai fericit pentru noul club, de aceea voi încerca să conving un fost fotbalist cunoscut de-al Gloriei să-mi ia locul. Nu pot să vă spun deocamdată cine e pentru că încă nu l-am convins, abia ce i-am făcut propunerea. Îmi cer scuze domnului primar Toma, dânsul a insistat mult să rămân, să mă răzgândesc, dar nu m-a înduplecat. Sunt multe probleme de trecut acum la început iar eu nu am timpul necesar pentru a le rezolva. Propriile afaceri, familia și sănătatea sunt prioritate”, ne-a declarat Turturică în urmă cu câteva minute.

Conform unor surse apropiate lui Turturică, acesta s-a supărat după ce nu a reușit, din diverse motive, să transfere niciun jucător deși sâmbătă e programată prima etapă din campionat.

Citește și articolul: Ultima oră! Echipă de prima ligă se mută la Buzău! „Ei vor, mai trebuie făcut ceva la stadion”

SCM Gloria Buzău ar urma să întâlnească sâmbătă, în nocturnă, de la ora 20.00, pe Avântul Zărnești.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.