Uau! „Ștocăreală” s-a ajuns. Decizie a PNL Buzău care provoacă zâmbete

Decizie a PNL Buzău care provoacă zâmbete.

Marcel Botea, zis „Ștocăreală”, a fost validat de Biroul Permanent Județean PNL Buzău ca viitor consilier județean.

Despre fostul valutist din centrul Buzăului (pe vremea în care era ilegal să umbli cu bani străini) răutăcioșii spun că ar avea probleme serioase în a scrie un text după dictare.

Alții, și mai malițioși, l-au alintat pe Marcel Botea și cu apelativul de interlop.

„Am văzut și eu că au zis unii despre mine că aș fi interlop. Cum așa ? De ce să fiu interlop ? Ce, dacă am o casă de schimb valutar înseamnă că sunt interlop ? Afacerea e perfect legală, plătesc taxe, am o angajată acolo. Sunt mult mai corect decât mulți alții care se pretind așa. Alții au plecat repede după ciolan la PSD, eu am rămas aici. Mi-a zis și Boșcodeală și alții mari de la PSD, hai Marcele la noi. Dar nu m-am dus. Eu sunt penelist, ce să caut la PSD ?”, a spus Botea.

Cel mai probabil, Marcel Botea a fost trecut în 2016 pe lista PNL de consilieri județeni ca să fie la număr.

Numai că, surpriză, pe fondul migrărilor continue dinspre PNL către PMP s-a ajuns ca Botea să urce primul pe lista de supleanți.

De la PNL au plecat rând pe rând Bădulescu și Mateeșescu (în toamna lui 2016), apoi avocatul Cristian Alexandru, iar mai nou Sorin Bularcă de la Nehoiu.

Botea îi va lua la viitoare ședință a CJ locul consilierului Ion Nicolae, exclus din PNL tot pentru presupuse relații cu PMP. Nicolae se află în proces cu PNL, dar până la o decizie definitivă în justiție, schimbarea sa din CJ poate fi operată.

loading...

14 comentarii la „Uau! „Ștocăreală” s-a ajuns. Decizie a PNL Buzău care provoacă zâmbete

 • Sa ne fereasca Dumnezeu de sistemul acesta de rahat care consta in accesul unor persoane de slaba calitate(ca sa nu zic idioti,hoti si banditi) in functii si demnitati publice,prin simpla mentionare a numelor lor pe listele unui partid !
  Adica un individ fara nici un fel de merite poate ajunge sa conduca destinele unei intregi comunitati ,desi nu a fost votat de nimeni,dar in schimb a fost votat de partid !

 • E mic copil pe langa altii… sunt altii mult mai infractori si mai analfabeti decat el la butoane, pe functii mari, si sunt chiar de la partidul ce taie si spanzura in judet, PSD.

 • Poate nu știați dar stocareala vindea șosete si rulmenti la fosta autogara de la fabrica de bere undeva prin 95- 96.

 • Buzoienii ca și românii în general, s-au tot bălegat în capul oamenilor valoroși, buni profesioniști în meseriile lor, cinstiți și cu bun simț cetățenesc, când aceștia au candidat pentru diferite funcții publice, primari, viceprimari, consilieri, președinți sau vicepreședinți de județ, deputați, senatori, până au ajuns să nu mai aibă de ales decât jigodii, interlopi, haimanale și pramatii. Să le fie de cap!

 • Dacă asta e valoarea Buzăului!!..Ca si oraș am ajuns de râsul turcilor.Dl.facea bisnita după revoluție cu casetofoane luate de peste Prut..

 • Scuze ..am scris de rasul curcilor..

 • Inca o dovada ca pnl -ul buzoian e un hardau cu laturi infecte si in nici un caz reprezentantul oamenilor de dreapta,atat timp cat infractori de cea mai joasa speta ,sant promovati in functii publice!!

 • Ca membru al biroului executiv al p.n.l. ,voi lua masuri drastice si voi milita ptr .parasirea acestuia, de catre oamenii valorosi, daca acest individ nu va fi indepartat din partid, alaturi de sustinatorii lui

 • O fi bun acolo unde a facut bani , dar in Politica sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva. Vinovati sunt cei care faciliteaza accesul acestor specimene in functii Publice. Ne mai miram de ce nu functioneaza nimic in Tara asta?

 • aceasta promovare a lui Stocareală ca si reprezentant PNL in deliberativul judetean, arata un lucru simplu si cat se poate de clar: PNL Buzau nu mai exista! Ceea ce se vrea a fi PNL Buzau este doar o adunatură de analfabeti,parveniti,,………..Ma felicit inca odata pentru faptul ca am parasit PNL,renuntand si la calitatea de membru PNL.Sper totusi ca adevaratii liberali si-au dat seama ca singurii reprezentanti ai liberalismului la Buzau suntem cei din USR, cei care sustinem si sprijinim USR. Daca si buzoienii vor intelege acest lucru,isi vor destupa mintea si ochii,o sa putem avea si noi in consiliile judetean si municipal,oameni care sa ne reprezinte cu adevarat.Ceea ce se intampla acum cu PSD,ALDE,PNL,PMP,este „decontul prostiei si ticalosiei electoratului” care au votat pentru pomeni electorale,minciuni si manipulari,lichelism si demagogie politica,etc.I-as intreba pe toti aceia care si-au vandut demnitatea si calitatea de oameni,daca macar le este rusine si scarba de propriile persoane si cu asemenea „reprezentanti….alesi”.

 • Comparați ce oameni alegea electoratul acela nepriceput la democrație în anii 1990-1992 și comparați cu specimenele pe care le votează buzoienii azi. Iată câteva nume de consilieri municipali aleși în 1992: Sandu Eugen, director ISPS; Lucian Olteanu, notar șef; Cremarenco Svetoslav, prof.Hasdeu; Bogdan Enescu, prof. Hasdeu, Mihai Melnic, prof. Hasdeu; Dan Mănescu, prof. Eminescu; Bălan Dorin, ing., Ștefan Ciopală, medic; Viorel Gerota, medic; Ioan Dumitran, preot; Valerian Ciociu, economist; Sava, informatician; L. Mironescu, arhitect; I. Lupu, general; Costache Mircea, director CCS; Gh. Negoiță, prof. Chimie(viceprimar); Ștefan Frățilă, director SIRA(primar); Ce s-a întâmplat în cei 28 de ani de capitalism sălbatic cu mintea și cu sufletul românilor? Presa o fi avut vreun rol?

 • Din păcate, întreaga clasă politică românească este penetrată de oameni de o condiție intelectuală și morală execrabile… In acest fel, vina alegătorilor care nu știu să discearnă valoarea de non-valoare are o oarecare ” acoperire ” . Din păcate, nimeni nu se preocupă să ” școlească ” viitorii candidați la politichie și avem răspuns la întrebarea de ce oameni de mare valoare pentru urbea noastră s-au retras întrutotul chiar și din rîndul societății civile… Mi-a plăcut primul comentariu de aici cu o parte din lista oamenilor ce candidau prin anii 90 și cu rolul presei – devenită strict partizană -… In ceea ce privește Partidul Național Liberal, cred că-și consumă metastaza și se pregătește – bine ” ajutat ” – să iasă pe ușa din dos a Istoriei … Soarta asta a mai avut-o un partid istoric care a dispărut odată cu … Seniorul său ! E mare – mare păcat fiindcă PNL-ul a fost de departe cel mai performant partid care a modernizat – din multe puncte de vedere – România ! Mulți avem o vină pentru iminenta pierdere a PNL …

 • Sincer să fiu ,ca profesor nu mi-aș dori în clasă un elev dde talia lui ștocăreală ,și nu din cauza vârstei ,ci pentru puterea lui de a face față programei de învățământ .Dacă nu a făcut asta când trebuia ,acum trebuie să se facăcă consilier județean .

 • Arbitru, care era diferenta?
  Si aia erau la fel de „stocari” si aveau functii de la PCR pentru ca pupau dosul partidului, iar dupa lovitura din 89 au avansat catre jocurile mai mari ale politicii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.