Uau! Victorie la o diferență imensă! Echipa din Buzău, gata de prima ligă!

A fost 52-3 la pauză și 83-8 la final.

Un scor pe care nici cei mai optimiști dintre buzoieni nu l-ar fi preconizat înaintea meciului de azi dimineață de la Suceava.

„Nu, n-au jucat cu juniorii cum s-ar crede, ci cu echipa lor bună. Dar noi am evoluat bine, chiar foarte bine. Mai e mult de muncă, dar suntem pe un drum bun. Nu vreau să spun prea multe, rezultatele trebuie s-o facă în primul rând”, a comentat la final antrenorul Costică Merșoiu.

Explicația succesului categoric de azi se regăsește în creșterea valorică importantă a echipei buzoiene din intersezon. 9 jucători din primul 15 au fost transferați în iarnă.

În plus, s-a făcut o pregătire bună, antrenorul Merșoiu ducându-și jucătorii o săptămână în cantonament.

Baraulea, Adăscăliței, Mătase – Kobilansky, Tatu – Bulearcă, Coșereanu, Rațiu – Dumitru – Nițu – Neagu, Curcan, Schippers, Lupu – Bâsceanu.

Au mai jucat: Deaconescu, Moise, Trifan, Boțan, Cocârlă, Dumitrache, Neacșu și Șevcenko.

Au marcat eseuri: Rațiu, Adăscăliței, Neagu (2), Curcan, Baraulea, Coșereanu, Lupu, Kobilansky, Dumitru, Dumitrache, Curcan și Cocârlă. Nițu a reușit – șase transformări, iar Lupu – una.

De notat că azi s-a produs o mare surpriză, Tomitanii Constanța pierzând pe teren propriu 17-22 cu CS Năvodari. Vezi mai jos rezultatele și clasamentul, unde buzoienii s-au apropiat la doar un punct de liderul Constanța.

Joi, de la ora 11.00, buzoienii le vor umple sacul cu eseuri și oaspeților de la Arad. Partida se joacă joi după ce a fost amânată la începutul lunii martie din cauza viscolului.

 

 

 

 

 

 

loading...

Un comentariu la „Uau! Victorie la o diferență imensă! Echipa din Buzău, gata de prima ligă!

  • Remarcabila echipa!
    Un buzoian in primii 15! E deja deja o performanta pentru ,,buzoieni”!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.