Ucigașul din Buzău NU a fost prins. Crima din SUA

Presa națională a difuzat zilele trecute informația că ucigașul din jud. Buzău (originar din Calvini), Florin Răducanu, ar fi fost prins de poliția americană și mexicană în celebra stațiune Cancun (Mexic).

Mai mult s-a spus că necazul turiștilor românilor ajunși la Cancun și reținuți pe aeroport câte 12-24 de ore ar fi avut legătură cu acțiunea de prindere a criminaluluibuzoian la care ar fi participat inclusiv poliția americană.

Astăzi, Poliția din Anaheim (orașul de lângă Los Angeles unde s-a produs crima), la solicitarea buzoienii.ro, a dezmințit informația că Florin Răducanu ar fi fost prins.

Anaheim Police, Press Offcer: „No, Florin Răducanu wasn’t captured, but we are still pursuing other leads”

Vezi mai jos VIDEO cu Florin Răducanu înainte de a comite crima – când și-a etalat averea și i-a numit pe cei rămași acasă „sărăciilor”.

Buzoianul trebuie că s-a ascuns bine dacă nu a fost prins nici după 20 de zile. Se zvonește că Florin Răducanu ar fi avut timp după comiterea crimei, până ca poliția să dea alerta, să fi trecut granița în Mexic.

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Un comentariu la „Ucigașul din Buzău NU a fost prins. Crima din SUA

 • Am citit doar in Romania ca “exista zvonuri” si ca “s-ar putea” sa fi fost prins, asa ca nu e o stire, ci o parere (Kanal D, de ex.), pe standardele de aici cel putin.
  Recapitulare:
  – Urmarit in Romania
  – Ajuns ilegal in Mexic
  – Trecut granita cu SUA, ilegal
  – Suspect de activitati ilegale
  – Suspect de crima in California
  – Cunoscut pentru utilizarea de identitati false
  – Trecut granita in Mexic, ilegal
  …………………………..
  Nu e nici pe lista Interpol, nici pe lista FBI, dar are stabilita cautiune ca sa nu fuga, de 1 mil $, desi cautiunea se stabileste dupa arestarea suspectului iar in cazul de fata ea este de minim 2 mil $ (in California). Bravo pentru parere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.