Ultima achiziție a Primăriei! A venit azi! Iată ce problemă importantă va rezolva cu ea!

Achiziție importantă pentru buzoieni cu care se va rezolva o problemă acută din oraș.

Astăzi a ajuns în oraș utilajul cu care se vor asfalta trotuarele și aleile din Buzău.

Până acum trotuarele se asfaltau manual, cu roaba, lopata și tăvălugul, cu un consum mare de forță umană și cu o productivitate redusă.

Poate și de aceea trotuarele din oraș se prezintă atât de rău, întrucât n-a existat suficientă răbdare pentru a fi asfaltate „la mână”.

Noul utilaj produs în Germania de o marcă recunoscută în domeniu are un ecartament variabil și poate asfalta cu viteză de la trotuare înguste de o jumătate de metru până la alei de 3 metri lățime.

Astăzi, finisorul, căci așa se numește utilajul, a fost testat în cartierul Obor unde se asfaltează parcarea.

„Costă doar 86 de mii de euro, e nou-nouț, producție germană. Muncitorii care l-au testat sunt încântați de performanțele lui. Sincer, stau și mă întreb cum de nu s-a cumpărat un astfel de utilaj până acum în condițiile în care trotuarele din oraș sunt așa cum sunt. Banii provin din profitul înregistrat de Urbis Serv, pe care domnul primar l-a lăsat la societate cu condiția de a se achiziționa utilaje noi și performante”.


Citește și articolul: CJ Buzău anunță o investiție importantă la Pătârlagele


Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.