Ultima oră! Accident grav: 3 autovehicule implicate, din care unul a luat foc. Șofer carbonizat

Un tânăr de 39 de ani a murit carbonizat într-un Logan în această după-amiază în apropiere de Gălbinași.

În accident au fost implicate două autoturisme, un Logan și un Opel Astra (ambele se îndreptau ), dar și o autocisternă a Coco Rico.

Filmul tragediei ne-a fost povestit de șoferul de pe autocisternă care se îndrepta dinspre Gălbinași înspre Buzău.

„Cel cu Loganul a oprit pentru a vira stânga pe un drum lateral. Din spate a venit cel cu Opelul. Nu știu ce făcea, n-a fost atent în față, n-a pus deloc frână. L-a izbit în spate pe cel cu Loganul și l-a aruncat pe contrasens direct în fața mea. Eu, cu autocisterna, l-am lovit în lateral dreapta și l-am aruncat în șanț. Instantaneu mașina a luat foc. Aș fi vrut să intervin să-l scot din mașină, dar a ars atât d erepede și de tare… Cam la două minute s-a auzit și o explozie”, ne-a declarat șoferul de pe autocisternă.

În Logan se afla o singură persoană, angajat al firmei de pază și protecție – Lex Protect. Acesta mergea cel mai probabil la o intervenție la o firmă din zonă. A murit în chinuri groaznice, nevinovat.

Din primele informații, vinovăția aparține șoferului din Opel. În Opelul cu numere roșii de Buzău se aflau două persoane, ambele transportate la spital.

În accident a mai existat un rănit. Un domn care se deplasa pe marginea drumului și care a fost lovit în cap de schije desprinse din autovehiculele tamponate.

Mai jos a fost inserată o galerie foto de la accident. Avertisment: în ultima poză din calup se poate desluși persoana carbonizată. Cei mai slabi de înger sunt rugați să nu privească.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.