ULTIMA ORĂ! Accident groaznic la Hanul lui Țintă! Tir, cisternă, autoturism. Un mort și un rănit grav!

Un accident groaznic s-a produs în urmă cu câteva minute la Hanul lui Țintă.

Conform primelor informații sunt implicate un tir, o cisternă și un autoturism.

Din accident a rezultat șoferul autoturismului și rănirea gravă a șoferului tirului.

UPDATE 1: Traficul este blocat de la Hanul lui Țintă spre Ploiești. Măsurile de securitate au fost luate de ISU Buzău.

UPDATE 2: Un Logan este făcut sandviș intre un tir și o cisternă.

Pompierii au izolat zona din cauza temerii ca din cisternă ar putea exista scurgeri de combustibil.

Aceasta venea de la rafinărie de la Ploiești și are în cisternă combustibil, dar, conform șoferului acesteia n-ar exista scurgeri.

Persoana decedată este șoferul Loganului, iar cea rănită și transportată la spital este șoferul tirului încărcat cu tablă.

Capul tractor al tirului este desprins de remorca. In acest moment personalul ISU cercetează Loganul cu minuțiozitate ca nu cumva și alte persoane, eventual decedate, sa se afle în acesta.  Șoferul de pe cisterna este în regula. Traficul va fi blocat multe ore de acum înainte pana se va reuși eliberarea șoselei de cele trei autovehicule.

UPDATE 3: Politia Rutieră a descris către presă dinamica accidentului. Vina îi aparține șoferului de pe Logan care se deplasa dinspre Mizil înspre Buzău.

Nu se știe din ce motiv Loganul a pătruns pe contrasens și a intrat direct în tirul care se deplasa dinspre Buzău înspre Mizil.

Din impact Loganul a fost făcut praf și apoi luat târâș de tir în sens invers.

Autoturismul a fost făcut apoi sandvis între tirul scăpat de sub control și o cisternă care venea din sens invers (Mizil către Buzău). Din impact a rezultat decesul șoferului de pe Logan și rănirea gravă a celui de pe tir. Șoferul cisternei este nevătămat.

UPDATE 4

La această oră traficul a fost reluat. Cisterna, afectată doar puțin în partea din față, a fost condusă de șofer într-o parcare, iar tirul a fost remorcat pe un teren de la marginea drumului (lângă șoseaua spre Lipia). Autoturismul, care aduce cu o minge de fiare contorsionate a fost dat de-a rostogolul pe marginea șoselei între doi copaci.

loading...

Un comentariu la „ULTIMA ORĂ! Accident groaznic la Hanul lui Țintă! Tir, cisternă, autoturism. Un mort și un rănit grav!

  • Îmi doresc să nu fie un accident așa grav ,și totul să se termine cât mai bine cu putință .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.