Ultima oră! Accident între Buzău și Vernești. Două persoane au fost luate cu salvarea

Vina producerii accidentului îi aparține domnului din imagine. De loc din Scorțoasa, acesta conducea un Ford Fiesta.

„Am fost la Buzău și mă îndreptam către casă. N-am fost atent, recunosc. Cel cu Audi din fața mea a oprit, nu știu de ce, n-am apucat să vorbesc cu el. Și am intrat în el. Față – spate. N-am mai apucat nici măcar să pun frână. Îmi cer scuze, ghinion”, ne-a declarat șoferul din Scorțoasa.

La momentul ajungerii reporterului buzoienii.ro la fața locului, cele două victime fuseseră luate deja de ambulanță. E vorba de soția șoferului vinovat, lovită puternic în piept, cel mai probabil de airbag.

La spital a ajuns și șoferul de 35 de ani al autoturismului Audi. Câteva rude venite la fața locului pentru ridica mașina ne-au spus că acesta resimțea dureri puternice în zona gâtului. Din cauza inerției capul i s-a dat pe spate și s-a oprit în tetieră.

Informații ulterioare au adus lumină asupra modului în care s-a produs accidentul. Audi-ul a oprit pentru a vira stânga. Prima mașină din spate nu a oprit ci a depășit Audi-ul, iar cel cu Ford-ul care venea imediat în spate a intrat direct fără să mai apuce să pună măcar frână.

Citește și articolul: În clase a apărut cutia surpriză! LPS e primul din Buzău! „Am făcut 33, pentru fiecare sală de curs”

Traficul a fost oprit în zonă mai bine de 30 de minute, interval în care s-a acționat pentru îndepărtarea măcar a unui autovehicul de pe carosabil.

Deși Audi-ul (BZ-11-MRS) a fost șifonat mai puțin, și doar în partea din spate, i s-au blocat roțile, astfel încât a trebuit urcat pe platformă. Fordul a fost tractat de un utilaj al unei firme de deszăpeziri, din care s-a aruncat și nisip pe carosabil în locul impactului.

Citește și articolul: Performanță! Un BMW a reușit să răstoarne mașina cu pâine! Iată unde s-a întâmplat!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ultima oră! Accident între Buzău și Vernești. Două persoane au fost luate cu salvarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.