Ultima oră! Accident între un autocar și un autoturism la Potârnichești

Un accident a avut loc în urmă cu câteva minute pe DN2E85 între Mărăcineni și Poșta Câlnău în dreptul localității Potârnichești.

Vina îi aparține unui șofer de 49 de ani din Tecuci. În timp ce conducea autocarul dinspre Buzău înspre Rm. Sărat nu a fost atent că autoturismul din fața sa a încetinit pentru a vira la stânga.  Autocarul l-a izbit în plin și a proiectat autoturismul pe contrasens și apoi în afara carosabilului.

Autoturismul era condus de un șofer de 35 de ani din Potârnichești, iar în urma accidentului două pasagere de 16 și 33 de ani au fost rănite ușor.

 

Citește și articolul: Exclusiv! Au mai rămas doar câteva zile. Iată când se deschide noul Kaufland din Buzău! Azi, primele tiruri cu marfă!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ultima oră! Accident între un autocar și un autoturism la Potârnichești

  • Sugerez ca pe aceasta portiune de drum,sa fie amplasate camere radar cu declansare foto,atunci cand se circula peste viteza legala, atat in localitati, cat si in afara acestora,se pare ca in ultimul timp sunt inregistrate exagerat de multe accidente pe aceasta portiune de drum,si sunt ferm convins ca totul este pe fondul vitezei si nerespectarii regulilor de circulatie,in Italia am vazut asa ceva, si pot spune ca toata lumea se adapta,este doar o sugestie, tinand cont de nr exagerat de victime in urma accidentelor pe acest drum!

  • Chiar dacă la Buzău iarna nu a fost simțită până acum,sunt absolut sigur că nu o să ne ocolească ,așa că numărul accidentelor pe șosele o să crească proporțional cu vremea .

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.