ULTIMA ORĂ! Accident la Potoceni. Trei victime! Șoferul vinovat a fost luat la bătaie!

Accident petrecut în urmă cu câteva minute pe raza localității Potoceni din comuna Mărăcineni.

Conform primelor informații s-au tamponat un autoturism Opel (roșu) cu o autoutilitară Renault (albă).

Vina i-ar aparține șoferului de pe autoutilitară care a încercat să întoarcă înspre Buzău fără a se asigura.

Dinspre Buzău înspre Mărăcineni circula regulamentar autoturismul Opel, al cărui șofer (Sandu Buzdugă) n-a mai putut evita impactul. Opelul a fost lovit în față, autoutilitara pe lateral (partea cu șoferul).

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! VIDEO: Podul de tuburi s-a dărâmat! A venit apa și l-a luat! CLICK AICI

Au rezultat trei victime, preluate de cele trei ambulanțe venite la fața locului.

Cel mai grav rănit a fost pasagerul din dreapta Opelului care s-a ales cu nasul spart și fruntea crăpată după ce a dat cu capul în parbrizul care s-a și spart.

Accidentată a fost și soția șoferului Opelului (Nicoleta Buzdugă), pasageră în spate alături de copil.

Cu răni s-a ales și  șoferul autoutilitarei, dar nu în urma accidentului, ci după bătaia încasată de la șoferul Opelului, după cum a precizat către reporterul buzoienii.ro de un martor aflat la fața locului.

Din fericire, copilul aflat în pe bancheta din spate alături de mama sa, a scăpat nevătămat. cei din Opel erau chiar din Mărăcineni.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! VIDEO. Buzăul înspăimântător la podul de la Mărăcineni

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Accident la Potoceni. Trei victime! Șoferul vinovat a fost luat la bătaie!

 • Deși nu era indicat ,șoferul care a comis accidentul ,merita oleacă scărmănat ,organele de Poliție fiind uneori prea indulgente cu astfel de conducători auto .Important rămâne victimele care au rezultat ,starea mașinilor și obstrucționarea traficului .

  Răspunde
 • Nici Buzduga nu e omul care circula cu o viteză normală. Poate omul avea timp să întoarcă dar dacă tu ești Buzduga si poti circula cum vrei tu si cu ce viteză vrei tu pe oriunde.Are suficiente reclamații de viteză. Și ce. El e Buzduga din Potoceni vitezomanul agresiv.

  Răspunde
 • O avea reclamatii de viteza tot de la retardați ca tine …când sustii ceva ai si dovezi …crezi că si-ar omori propriul copil???? Ai fost acolo de mănânci rahat aiurea?

  Răspunde
 • Vad ca spuneti ca soferul a fost luat la bataie, dar nimeni nu zice ca a intors in mijlocul strazi fara sa se asigure, si putea accidenta pe oricine . nu neaparat un … vitezoman cum sa exprimat anonimul de mai sus !!!daca erai tu desteptule si aveai un copil in masina ce faceai te dadeai jos si il pupai..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.