Ultima oră! Accident la Spătaru! A asmuțit Jaguarul pe gardul omului!

Accident petrecut în urmă cu o oră pe DN2E85 în interiorul satului Spătaru pe sensul către orașul Buzău.

Șoferul de 24 de ani al Jaguarului din imagine a pierdut controlul asupra volanului, după ce mașinile care rulau în fața sa au încetinit brusc.

Jaguarul a lovit un cap de podeț, după care a zburat vreo zece metri prin aer. Pe parcurs a doborât gardul proprietății paralele cu drumul.

În accident au mai fost implicate două autoturisme, un Logan înmatriculat în Vrancea (scăpat fără nicio zgârietură) și un Seat Cordoba (lovit în partea dreaptă spate) al unui buzoian de 46 de ani, ambele oprite în parcarea primului peco întâlnit.

Există supoziția că șoferul Jaguarului, care rula cu viteză prin localitate să fi văzut târziu mașinile care rulau în fața sa.

Citește și articolul: „Prea multe accidente grave pe șosele. Vom lua măsuri”. Iată ce probleme s-au identificat deja pe drumurile județene

A tras dreapta de volan pentru a evita impactul puternic față – spate, a lovit Seatul în partea dreaptă spate (vezi foto alăturat), apoi capul de pod de pe marginea drumului, după care a luat un șpan gardului gospodăriei alăturate.

În urma impactului cu capul de pod, Jaguarul a rămas fără o roată, folosită apoi ca suport pentru triunghiul reflectorizant care avertizează asupra accidentului din zonă.

Din fericire nimeni nu a fost rănit din Jaguar și nici pe traseul aerian al acestuia nu s-a aflat vreun pieton. Sătenii au ieșit de prin curți pentru a comenta incidentul, deși nimeni nu l-a văzut.

Citește și articolul: Iată primele fotografii cu ultima realizare a Primăriei Buzău

 

 

loading...

Un comentariu la „Ultima oră! Accident la Spătaru! A asmuțit Jaguarul pe gardul omului!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.