Ultima oră! „Alin i-a dat un pumn în ochi. A țâșnit sânge. Cristi e la UPU! Riscă să rămână orb!”

Cristi Gomoescu, victima

Conflict matinal între doi tineri de 17 ani de la Liceul Economic, dezvăluit de colegi către reporterul buzoienii.ro.

Cristi Gomoescu e din Maxenu, iar Alin Eduard din Țintești.

Ambii vin dimineața cu autobuzul la școală.

Alin Eduard, agresorul

„Cam de o lună Alin, care e mai șmecheraș așa, îl amenință pe Cristi că îl bate. Nu știu de la ce s-au luat probabil de la o fată. Și astăzi, Alin a amenințat că o să-l bată când vor coborî din autobuz. Și s-a ținut de promisiune. Când a coborât toată lumea la gară, Alin a venit brusc și i-a dat un pumn direct în ochi. Imediat a țâșnit sânge. Am sunat la 112 cerând să vină salvarea și poliția. Au venit. Pe Alin l-a luat poliția, iar pe Cristi l-au dus la urgențe. Un coleg a plecat cu el la spital, mi-a spus acum că e grav. I s-a pus un bandaj la ochi care i s-a umplut imediat de sânge. E posibil să rămână orb de acel ochi. În plus. din cauza loviturii Cristi nu mai e pe deplin conștient. Îi vine să vomite, e amețit, abia mai vorbește. Cei de la spital au cerut să vină imediat părinții”, ne-a transmis un coleg de-al lui Cristi.

Vom reveni cu alte informații, atât de la spital, cât și de la poliție.

Citește și articolul: Azi, la Buzău! Consecințele unui pumn! Poate rămâne orb! Domnilor profesori, arătați-le elevilor dvs. aceste fotografii! Click AICI

Alin Eduard nu e încă major, urmând să împlinească 18 ani peste 5 zile. Cristi Gomoiescu va face 18 ani pe 20 februarie.

UPDATE

Conform ultimelor informații, Cristi Gomoescu va fi transportat de urgență la un spital din București. Un ochi i-ar fi fost spart complet și nu va mai putea vedea cu el! Alin Eduard s-a ales deja cu dosar penal. Mai multe puteți AICI.

loading...

8 comentarii la „Ultima oră! „Alin i-a dat un pumn în ochi. A țâșnit sânge. Cristi e la UPU! Riscă să rămână orb!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.