ULTIMA ORĂ. Anunț despre Banca de Gene Buzău

În sfârșit, vine la Buzău și o veste bună în acest început de an.

„Banca de Gene Buzău va primi finanțare anul acesta!”, a anunțat în această seară Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.

Așa cum o arată și pozele din articol – astăzi o delegație buzoiană (Gabi Avrămescu, Vlad Pufu și Costel Vânătoru) a intrat în biroul ministrului Agriculturii.

Veste bună

„S-a stabilit ca, imediat după aprobarea Legii Bugetului de Stat, să fie alocată suma necesară pentru derularea tuturor pașilor pentru începerea activităţii, la Buzău, a acestui proiect de importanţă naţională. Cuprinderea sumei necesare pentru începerea activității la Banca de Gene la Buzău, anul acesta, este primul semn că suntem oameni ai faptelor şi că promisiunile noastre electorale nu vor rămâne doar la stadiul de vorbe. Dezvoltăm împreună comunitatea, acesta este un demers care deja se vede și se simte”.

„Banca de gene este unul dintre principalele obiective pe care le-am avut în agenda electorală, iar faptul că într-un timp atât de scurt am reuşit să facem paşi concreţi, reali, pentru obținerea finanțării acestui proiect de importanţă naţională la Buzău, nu poate decât să mă bucure. Nu vom trăda încrederea buzoienilor şi vom continua să facem tot ce este posibil pentru un Buzău dezvoltat, modern, european.” – Vlad Pufu, senator PNL.

Vestea trebuie că-l bucură mult și pe primarul C-tin Toma – cel care a susținut la rându-i acest proiect și a cedat sediul Urbis din Crâng pentru Banca de Gene.

Momentul în care s-a pus în Crâng pancarta cu Banca de Gene de la Buzău

loading...

Un comentariu la „ULTIMA ORĂ. Anunț despre Banca de Gene Buzău

  • Să facă și o bancă de sprâncene și una de unghii, ba chiar și una de buze… să fie, că nu se știe… 😉
    Glumă, tătă… na, trebuie să explici, că unii încă merg cu maxi-taxi și nu se prind, deci… 😉

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.