Ultima oră! Anunț Kaufland referitor la noul supermarket din Buzău. „Nu va fi gata!”

Speranțele buzoienilor că blocajele în trafic în zona rondului de la Carrefour se vor reduce de sărbători au fost spulberate astăzi.

Șeful de șantier de la viitorul magazin Kaufland de lângă patinoar a anunțat astăzi reporterul buzoienii.ro că magazinul nu se va deschide înainte de Crăciun, așa cum se anunțase inițial.

„Îmi pare rău, dar e imposibil. Am fi vrut și noi să terminăm înainte de Crăciun, vă dați seama. Dar nu se poate. Am început, din păcate, foarte târziu. Dacă ne-am fi apucat de treabă măcar în august, era altceva. Termenul pentru finalizarea lucrărilor e luna ianuarie și atunci vom termina. Ce vă mai pot spune e că săptămâna viitoare ne vom apuca de asfaltat parcarea, care va fi una generoasă”.

În plus, acesta a declarat și că noul supermarket din Bariera Ploiești va fi mai mic decât cel de pe strada Frăsinet.

O caracteristică a acestui magazin va fi amenajarea unui spațiu generos pentru personalul care va deservi magazinul.

Citește și articolul: Cum se reduce imediat aglomerația de la Carrefour? „Trebuie doar o volă și niște pietriș de râu”. Cum așa ? Iată aici!

Pentru deschiderea magazinului e nevoie și de amenajarea unui sens giratoriu.

Conform ultimelor informații rondul se va amplasa puțin mai înspre Buzău față de actualul drum către patinoar, cam în dreptul aleii dintre service-ului auto de vizavi și poligonul auto.

Giratoriul se va amenaja pe cheltuiala Kaufland, însă și aici lucrările ar putea să mai întârzie.


Citește și articolul: Minunea de la Buzău. O cutie de gaze produce… țigări! Iată unde!


Citește și articolul: Primarul Toma, certat de o buzoiancă: „Sunteți de speriat! Cum să dai amendă pentru că ai scuipat pe jos ?”. Iată tot mesajul!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ultima oră! Anunț Kaufland referitor la noul supermarket din Buzău. „Nu va fi gata!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.