„Ele ne-au salvat viața! Cu o excepție, toți am fost externați, inclusiv copilul de un an”

Fostul deputat de diaspora Aurelian Mihai, aflat în Loganul care a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp la Crucea Comisoaiei a tras concluziile după accidentul de azi.

„Centurile ne-au salvat viața. La toți cinci. Altfel, cine știe dacă și câți am mai fi supraviețuit. Inclusiv copilașul de un an a fost bine ancorat în scoica lui. Am mai avut noroc și că în zonă nu erau copaci și mașina s-a oprit singură, pe câmp. Mulțumim și Loganului, care a ținut, înseamnă că la Pitești se fac mașini bune. Un șofer care a văzut accidentul mi-a spus că mașini mai bine cotate s-ar fi dezasamblat în timpul rostogolirii. Cu excepția unei tinere care are piciorul rupt, toți am fost externați, suntem bine, acasă. Vă dați seama, după ce am pățit, nu ne mai arde de revelion, îi mulțumim lui Dumnezeu că am scăpat cu bine după o asemenea experiență”.

Politicianul a încercat să explice și cum s-a produs accidentul:

„Era puțină nebunie astăzi pe DN2E85. Se mergea cu viteză peste limita admisă. Noi n-am avut viteză. Și ăsta e un factor care ne-a salvat. Dar alții mergeau și cu peste 150 la oră. În plus, se claxona în prostie, din toate părțile. Așa s-a întâmplat și în cazul nostru, noi mergeam pe banda de lângă acostament, și cu toate astea am fost claxonați de un tir. Stresat, într-o clipă de neatenție, șoferul a scăpat mașina de sub control. Îmi mai aduc aminte că mașina s-a oprit pe o parte și că eu am ieșit ultimul din mașină. Fata era inconștientă, dar apoi oamenii care au oprit să ne ajute au adus-o în simțiri”.


Un accident s-a produs în urmă cu câteva minute pe DN2E85 între Poșta Câlnău și Rm. Sărat, mai exact la Crucea Comisoaiei.

Conform primelor informații primite de la IPJ Buzău un autoturism Dacia Logan de culoare roșie s-a răsturnat pe câmp.

Șoferul, un giurgiuvean de 26 de ani, a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a dat de mai multe ori peste cap în afara carosabilului.

În mașină se aflau  cinci persoane, printre care și un copil de un an. Toate victimele au fost rănite și preluate de ambulanțe pentru a fi transportate la spital.

Cel mai grav este un bărbat care ar piciorul rupt, cel mai probabil femurul. Restul ocupanților Loganului sunt răniți mai ușor.

Mașina se deplasa de la Buzău către Rm. Sărat cu destinația Vatra Dornei, acolo unde ocupanții urmau să petreacă Revelionul. Victimele sunt din Giurgiu, Dâmbovița și Ialomița (Fetești).

Citește și articolul: Fost deputat, aflat în Loganul răsturnat azi la Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.