Ultima oră. Biciclist lovit de tir în Zona Industrială. VIDEO

Biciclistul are tricou și vestă verde, iar șoferul turc al tirului o vestă potocalie.

„A dat peste mine cu tirul. M-a zvârlit de pe bicicletă. Norocul meu e că am fost atent și când m-a lovit am sărit de pe bicicletă”, le-a spus biciclistul polițiștilor pe care i-a chemat prin 112.

De partea cealaltă, turcul – cu lacrimi în ochi – spune că nu are nicio vină. La fața locului a ajuns și o doamnă, chemată de biciclist, care știe turcește și traduce spusele tiristului.

De notat că înainte de venirea polițiștilor, biciclistul i-a cerut turcului bani, însă otomanul n-a vrut să dea pe motiv că se consideră nevinovat.

La această oră, cu toții au plecat spre secția de poliție. Înainte de venirea polițiștilor, atât biciclistul, dar și turcul au îmbrăcat vestele verde respectiv portocalie.

Vezi VIDEO de la fața locului.

Autor: Vlad Ștefan Orjan

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ultima oră. Biciclist lovit de tir în Zona Industrială. VIDEO

  • Ce cauta pasărea asta pe bicicleta?Păssărea asta zboara nu merg cu bicicleta pe sosea! Si din cate se vede din poza,la cum era ‘echipata’ bicicleta,seamana mai mult cu o caruta tiganeasca cu coviltir.Este legal? Cred ca ăsta ar trebui amendat de politie pentru modul neregulamentar cum era echipata bicicleta si deschis un dosar penal pentru santaj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.