Ultima oră. Captură a Poliției Buzău

Poliţiştii de investigaţii criminale din Buzău au depistat și reținut azi un bărbat urmărit internaţional pentru infracțiuni cu violență comise în Sudul Italiei.

E vorba de un buzoian de 34 de ani, dat în urmărire internaţională. Bărbatul s-a ascuns de la începutul lui martie, după o operațiune antimafie desfăsurată în Sicilia de carabinierii din Trapani, oraș la 70 km de Palermo.

Atunci au fost arestate 25 de persoane acuzate de comiterea sub diferite forme a infracțiunilor de asociere de tip mafiot, fraude electorale, santaj şi alte infracțiuni cu violență.

Buzoianul era căutat sub acuzația că ar face parte din organizația mafiotă, asigurând caracterul conspirativ al întâlnirilor membrilor grupării şi punând în executare acte de intimidare în interiorul asociației criminale.

Bărbatul urmează a fi prezentat instanței în vederea extradarii către autorităţile judiciare italiene.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ultima oră. Captură a Poliției Buzău

  • Sa le vedem si fata !!! Sau au numai drepturi toti infractorii ?!
    De intimitate, de celula cu AC, cu TV, de ratii calculate de hrana, sa nu ii jignesti, sa nu ii lovesti, sa nu ii trezesti de dimineata, etc….
    Iar noi, doar obligatii….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.