ULTIMA ORĂ! Carambol la intrarea în Buzău! Cinci mașini implicate!

Accidentul s-a produs pe șoseaua Ploiești – Buzău, aproape de intrarea în municipiu, cam în dreptul vânzătorilor de ceapă.

Vezi mai multe poze mai jos în galeria foto!

Toată tărășenia s-a iscat după ce un un tir ce transporta lemne a făcut pană, iar șoferul a oprit pe prima bandă.

În spatele tirului a oprit un Logan, condus de un șofer de 49 de ani din Padina.

Loganul a fost lovit din spate de un autoturism Renault Symbol (PH-12-ZWH, de culoare gri metalizat) condus de un prahovean de 59 de ani.

Din spate a mai venit în viteză și o autoutilitară portocalie a brandului Ronțăilă (BR-16-TIM) condusă de un bărbat de 57 de ani din Brăila, care a intrat în Renault, iar Renaultul, din nou, în Logan.

Cel mai șifonat a ieșit din  acest carambol șoferul Renaultului (făcut sandviș între Logan și autoutilitară). Prahoveanu de 59 de ani s-a lovit la cap și a fost transportat la spital. Aici a ajuns și soția sa de 53 de ani care a suferit un atac de panică. Lovit mai ușor șoferul din padina al Loganului a putut pleca singur de la locul accidentului.


La câteva secunde după primul accident, s-a mai produs o tamponare.

Un tânăr din V. Pașii cu un Audi (BZ-10-KHY), care oprise în spatele mașinilor lovite, a fost lovit din spate de un șofer din Târgoviște care conducea un Chevrolet înmatriculat în București (B-66-NRP).

O întrebare logică ar fi de ce șoferul tirului n-a tras pe dreapta unde era un acostament și putea astfel opri fără a ocupa carosabilul ? În acest fel, n-am mai fi avut parte de acest carambol!

 

loading...

3 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Carambol la intrarea în Buzău! Cinci mașini implicate!

  • Pingback:

  • Daca nu ar crede multi baieti destepti cu masini puternice ca acest drum european are 2 benzi de circulatie , care de fapt este o singura danda si cu acostament marit sau banda de refugiu , nu s-ar mai intampla atea accidente.

  • Un raspuns logic ar fi dacă va uitați in poze așa Zisul acostament este pământ și Pietre și cine a pus aceasta întrebare ar trebuii sa gândească logic și sa se ducă el sau ea sa pună cric de tir încărcat in pământul ăla sa vedem dacă ține.
    Așa ca redactorul acestei știri ar trebuii sa șteargă întrebarea vinovații sunt șoferii care merg cu viteza nu păstrează distanță corespunzătoare între mașini și câte unii mai și “dorm “ la volan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.