ULTIMA ORĂ. Ce mai rămâne deschis la cele două mall-uri din Buzău

Departamentul pt. Situații de Urgență a decis închiderea magazinelor din cadrul centrelor comerciale cu excepția celor alimentare, farmaciilor umane și veterinare plus serviciile de curățătorie.

Asta înseamnă că în cadrul Galleria Mall va rămâne deschis magazinul Mega Image de la parter. Restul comercianțiilor sunt obligați să tragă obloanele.

La Aurora Mall vor funcționa în continuare supermarketul Carrefour, farmaciile și curățătoria.

Măsurile se aplică de duminică ora 22.00, ceea ce însemană că mâine e ultima zi în care magazinele din cele două mall-uri sunt deschise.

Vezi mai jos conținutul, oficial, al restricțiilor anunțate de ministrul de interne, Marcel Vela.

Art. 2. – (1) Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie. E vorba de mall-uri.

(2) Prin centru comercial se înțelege „structura de vânzare cu suprafața medie sau mare în care se desfășoară activități de comercializare cu amănuntul de produse, servicii de piaţă şi de alimentaţie publică, ce utilizează o infrastructură comună şi utilităţi adecvate”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „ULTIMA ORĂ. Ce mai rămâne deschis la cele două mall-uri din Buzău

 • Taxiurile mai circula?

 • Sau transbuzul lui toma?

 • Situația economică este critica, toți cei care nu respectați regulile impuse va anunț poate nu știți dar veți contribui la prelungirea stării de urgență ce va avea repercusiuni mai târziu, nu vor mai fii bani de pensii, salarii și tot așa, faceți bine ca toți care tăiați frunze la câini sa stați dracu in casa 30-40 zile, in acest fel va protejați sănătatea și vă ajutați copii sau cunoștințele să își mențină locurile de muncă. Fara oameni în campul muncii o să mâncați coaja de copac in câteva luni și o să vă tratați cu apa de ploaie.

 • Bine punctat Alex!Au sosit ”contribuabili” din diaspora sa ne distruga si pe noi si economia (ce mai era din ea)Marea majoritate sunt ciorditori, cersatori,parasute si ciori.
  Ăștia nu au nici macar bunul simt sa respecte niste reguli dupa ce nu au contribuit cu nimic sa sistemul de taxe si impozite din Romania. Acum se intorc toti buluc si sfideaza o tara intreaga cu indolenta si nesimtirea lor. Trebuiau inchise granitele de la bun inceput si sa stea acolo unde au muncit si cotizat.
  Cei ce umblati pe strazi ca niste nebuni in loc sa stati in autoizolare la domiciliu nu meritati nici macar un paracetamol..RUSINE SA VA FIE!

 • Efectele economice vor fi grave… economia va suferi blocaje. Pregatiti.va de falimente si concedieri.
  Virusul este partea mica a problemei.

 • Usor, usor s-a reinstaurat dictatura, si una mai odioasa decat cea trecuta.
  Au profitat de frica oamenilor.
  Nici pe vremea lui Ceausescu nu stateai la cozi cum stai acum.
  Macar Ceausescu facea ce facea ca sa dezvolte tara, sa construiasca tara si sa scape tara de datoriile facute de cei dinaintea lui pe care i-au folosit sa isi faca palate si mosii in timp ce populatia o tinea in saracie.
  Astia acum fac mizeriile astea mai odioase decat cele facute de Ceausescu doar ca sa capete putere si avere, ca de dezvoltat nu dezvolta nimic, doar distrug, au distrus afaceri si oameni, in timp ce ei aduna pentru ei sa isi faca palate si mosii.

 • Partea de care mă tem eu e alta. Vom sta în case câteva săptămâni, se va duce și economia, îmbolnăvirile tot vor fi din cauza ălora care oricum nu respectă nicio lege, îi știm toți prea bine.
  În schimb, din cauza acestei izolări, mulți nu vom lua contact cu virusul și cred că nu vom căpăta imunitate pe cale naturală. Ce vom face la toamnă, la primăvară, când virusul se va reîntoarce cu noi mutații, poate și mai agresive? Vom închide iar totul săptămâni întregi?!? Vaccinul, dacă va fi, va fi pentru tulpina asta, dacă apare alta, iar ciuciu vaccin…
  Țin minte că au fost ani în care am zăcut la pat de gripă, de nu mă puteam ridica, nu suportam nici lumina, dar am trecut peste pe cale naturală… cred că tot ce nu e natural va duce în cele din urmă la transformarea oamenilor în niște legume fără imunitate, de o să ajungem să locuim în boluri de sticlă…

 • Biblioteca din galeria,ce se întâmplă cu ea?

 • @ Anonim
  “…Nici pe vremea lui Ceausescu nu stateai la cozi cum stai acum…”
  Probabil dvs ati fost in nomenclatura PCR si nu stiti cum erau cozile la alimente pe atunci.
  Iar ideea ca Ceausescu a dezvoltat tara… Eu nu zic sa va uitati cum sta Romania acum, ca tot pe ultimul loc in Europa este, dar va rog sa va amintiti cum statea Romania in ’90. Poate veti realiza ca si ultimul loc are mai multe grade de saracie…

 • Nu stiu ce varsta aveti și ce perioada ati prins din epoca Ceausescu dar nu este real ce spuneti.Era f . greu pe vremea aia în toate privințele. Ceausescu i-a ținut pe români în izolare, fricosi, urmăriți de securitate, le-a limitat libertatea până la anulare. Românii nu au știut ce să facă cu libertatea, n-au avut exercițiul gândirii, de aici și haosul în care unii și-au urmărit interesele meschine uneori. Nu si-au unit eforturile ascultând de specialiști, sa incercam sa progresam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.