Ultima oră! Ciocnire frontală la Izvoru Dulce între un autoturism din Beceni și unul din Sărulești condus de o femeie.

Două autoturisme marca Opel în care se aflau opt persoane s-au ciocnit frontal într-o curbă, pe o culme de deal de pe DJ203K, la Izvorul Dulce, comuna Beceni.

Din primele informații vinovat a fost declarat șoferul în vârstă de 50 de ani din Beceni al Opelului albastru care se îndrepta dinspre Buzău înspre Vintilă Vodă.

În timp ce mergea la vale, autoturismul cu trei persoane la bord a pătruns pe contrasens și a izbit frontal un alt Opel argintiu condus regulamentar de o șoferiță de 54 de ani din Sărulești. În acest al doilea autoturism se aflau cinci persoane.  

Toate cele opt persoane aflate în cele două autoturisme au fost transportate la spital. Toate au politraumatisme, dar fără a le fi pusă viața în pericol.

Deși echipajul ISU de la Beceni a intervenit rapid, nu a fost nevoie de descarcerareavreunei persoane, chiar dacă mașinile au fost serios avariate. Șapte dintre persoane au fost preluate de cele trei ambulanțe ale SAJ deplasate la fața locului, iar una a ajuns la UPU adusă de SMURD.

Autoturismul care venea de la Sărulești era condus de Veronica Geoabă, 51 de ani, care tocmai ce s-a căsătorit weekendul trecut cu pasagerul din dreapta, fostul polițist Viorel Geoabă (54 de ani). Șoferița acuză lovitură în piept, cel mai probabil de la airbag, și la piciorul stâng. 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.