ULTIMA ORĂ. Copil lovit de mașină

Accident petrecut în urmă cu câteva minute pe strada Războieni din mun. Buzău.

Un autoturism care se îndrepta dinspre Hasdeu înspre str. Col. Buzoianu a lovit cu oglinda un copil ajuns din neatenție pe carosabil.

Șoferul, un tânăr de 19 ani, susține că puștiul i-a ieșit în față de după o mașină.

UPDATE:

„Din primele date, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Războieni, către strada Col. Buzoianu, în municipiul Buzău, un şofer buzoian de 19 ani, a surprins şi accidentat un minor de 7 ani, din municipiul Buzău, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului, acesta fiind preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale” – informare IPJ Buzău

Citește și celelalte articole de azi de pe buzoienii.ro:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „ULTIMA ORĂ. Copil lovit de mașină

  • „…pe strada Războieni, către strada Independenței…”. Sigur?! Str. Războieni nu se intersectează cu str. Independenței, deci nu poți spune că mergea către această stradă. Poate către str. Col. I. Buzoianu sau către b-dul Gării.

    Răspunde
  • @Radu: e, o fi vreo scurtătură, nu știi tu… ;-))

    Răspunde
  • Ce caută copiii pe afară? Adica numai proștii ii tin in casa sa nu se imbolnaveasca șmecherii si copiii lor? Politia si Protectia Copilului nu aplica ordonanțele militare? Sau ascultam in gura contravenientilor ignoranți si nesimțiți? Sa dea câte 2-3000 lei apoi sa deschida gura

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.