Ultima oră! Cum vor merge pensionarii și elevii cu autobuzele Trans-Bus de la 1 martie!

În ultimele zile reporterul buzoienii.ro a fost asaltat cu întrebări din partea pensionarilor privitoare la modul în care vor circula cu autobuzele de la 1 martie.

La această dată, deci peste doar șase zile, expiră abonamentele gratuite pe care aceștia le-au primit.

Pe de altă parte, în Consiliul Local Buzău s-a aprobat un nou regulament prin care pensionarii și elevii vor putea opta fie pentru un abonament gratuit pentru o linie, fie pentru unul subvenționat – de 30 de lei – pentru toate liniile.

Conform informațiilor obținute astăzi de reporterul buzoienii.ro ar urma ca gratuitatea totală să mai fie prelungită încă o lună, probabil ultima.

Anunțul oficial ar urma să fie făcut sâmbătă după ședința Asociației de Dezvoltare Buzău – Mărăcineni – Săpoca – V. Pașii, dar toate informațiile converg către această măsură.

Citește și articolul: HORROR! Au apărut imaginile cu buzoianul care spulberă o familie pe zebră. Viteză, frână ioc, pietoni zboară prin aer

Trans-Bus nu a montat încă în oraș cele douăsprezece tonete în care ar urma să se elibereze biletele și abonamentele. În plus, și timpul rămas – doar câteva zile – nu mai e suficient, mai ales că ultimele zile din februarie se anunță a fi geroase.

Citește și articolul: Viteză! Deja s-au pus alții în loc. Veste proastă în legătură cu cireșii din fața Tribunalului

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Ultima oră! Cum vor merge pensionarii și elevii cu autobuzele Trans-Bus de la 1 martie!

 • eu am salariul cat o pensie si platesc bilet pensionarii de ce nu ar putea face asta?Ii e frica lui Toma ca-i cade scaunul?

 • Sunteți fericit ! Eu am salariul mai mic decât 1 pensie , cotizez la pensia a 2,4 pensionari ,plătesc abonamentul la autobuz pret întreg ,când vin obosită de la muncă stau în picioare pentru că scaunele sunt ocupate cu pensionarii care se plimbă …..

 • Mai devreme sau mai târziu , toți o să ajungem pensionari .Așa că trebuie să învă
  ați de pe acum că tot ce e gratis e bun .

 • Nu-i chiar corect. Exista angajati cu salariu minim care sunt obligati sa mearga la serviciu (poate, cu autobuzul) iar pe de alta parte, pensii maricele, pensii cumulate cu salariul, poate si o indemnizatie de ,,revolutionar”. Pentru ei- gratuitate. Nu am nicio frustrare, merg cu bicicleta, masina sau pe jos.
  Pentru amuzament: acum vreo 4 ani, am mers din microXIV pana la gara…singurul calator. Imi venea sa ma dau jos! Adica, un autobuz a traversat orasul pentru mine. Tare!

 • Daca se va continua cu aceste pomeni, se va continua risipa de bani publici pentru subventii ilegale.Inlocuim zaharul si uleiul,cizmele de cauciuc si tricourilr cu abonamente gratuite pentru unii? Se vrea continuarea la nesfarsit a acestui fenomen de „pomanageala” si „milogeala” de dragul voturilor si al puterii? Va veni si vremea …”decontului”! Are mare dreptate in cele scrise in postarea sa „Mishu”.Toma,se va termina si „zaharelul” din bani publici folosit pentru beneficii politice personale si va trebui sa dai socoteala asemenea infractorului Boscodeala.Sa nu zici ca noi nu ti-am zis.

 • oameni buni nu vedeti ca Toma o da de gard mereu???suceste „regulile” dupa bunul plac normal pt ca, acei consilieri voteaza cu el de frica demiterii ca e ciolan gros de ros si pt ei!
  arunca „pastile” buzoienilor…oameni buni, nu este de ajuns ca da gratuitate, ar trebui si celor cu salariul minim sa dea, intr-ucat sunt f multi!
  in loc sa ofere gratuitate acelora cu venituri maxim 1000 de lei, el intra cu autobuze peste cei care au licenta de transport (oras-tara)
  nu mi se pare atat de ok asta
  el este Primar pt orasul Buzau nu sef la Consiliu Judetean Buzau
  si acei oameni au drepturi dar nu investi aiurea uitand de acei oameni cu minim pe economie!!!

 • Pingback:

 • E bună democrația că avem libertatea cuvântului dar parcă prea cuvântă toate necuvântătoarele și nevertebratele. Ăla care semnează Allview este un astfel de pardon bou. El nu știe că primarul nu îi poate demite pe consilierii aleși de cetățeni să le reprezinte interesele în Consiliul Local pentru un mandat de 4 ani.

 • Dar milițienii și aia comunitari? Tot gratis?

 • Sincer as face poza sa se vada cine merge de dimineata de la 6 pana seara la 6 cu autobuzul indiferent de zi PENSIONARII nu ai loc de ei unde doamne se duc de dimineata de la 6 habar nu am e bine cu calatorii limitate ca asa nu aduceau nimic la buget !!!

 • Persoanele cu handicap cum v-or circula?

 • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.